Смертельна аварія на Вінниччині: загинуло четверо людей. Перші подробиці

Смертельна аварія на Вінниччині: загинуло четверо людей. Перші подробиці
  • Сьогодні, 5 травня 2019 року, близько п’ятої години  ранку сталася моторошна аварія на трасі біля села Жежелів Козятинського району. 
  • У поліції розказали перші подробиці слідства.

На трасі Житомир - Могилів-Подільський зіткнулися дві автівки «Мазда» та «Фіат Добло».  На жаль, в наслідок аварія загинули четверо людей.

На місці ДТП працюють поліцейські, рятувальники та швидкі. Відомо, що рятувальники вирізали тіла потерпілих з авто.

Відео дня

На місці смертельної аварії провели перші слідчі дії. Про це нам повідомила прес-офіцер вінницької обласної поліції Анна Олійник.

— Проведеними попередньо слідчими діями вже встановлено, що водій автомобіля «Мазда» рухався у бік Вінниці та у виїхав на зустрічну смугу. Відбулося лобове зіткнення з автомобілем «Фіат Добло». Загинуло двоє пасажирів "Мазди" та двоє пасажирів "Фіату". Обидва водія травмовані, — розказує журналістці «20 хвилин» Анна Олійник.

По прибуттю до місця виклику, бійці Державної пожежно-рятувальної частини №10 за допомогою аварійно-рятувального обладнання деблокували з транспортних засобів двох постраждалих та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

За інформацією правоохоронців, обидва водії – 29-річний житель Київської  області, який перебував за кермом «Мазди» та 42-річна мешканка м. Гайсин , що керувала «Фіат Добло» з тілесними ушкодженнями різного характеру у важкому стані доставлені до Козятинської районної лікарні. 

— Слідчі дії тривають. Поліцейські до цього часу проводять огляд місця події, — зазначає Олійник.

Загиблими виявилися:

  • дві пасажирки «Мазди», яким 21 та 43 роки, вони жительки Київської області
  • та пасажири «Фіат Добло» - 75-річний чоловік та 74-річна жінка, мешканці м. Гайсин Вінницької області. 

Інформація оновлюються.

Відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб. Таке правопорушення карається ув’язненням терміном до 10 років. 

Читайте також:

Біля Будинку офіцерів зіткнулися трамвай та тролейбус. На місці три швидких (ОНОВЛЕНО)
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Юрий Кишеня

    Не дай Бог!
  • Валентина Бойчук

    Бережіть себе і близьких сьогодні а не завтра!!
  • Тетяна Бриндак

    Дуже страшно і боляче, особливо тому , що знала пасажирів мазди. Сьогодні був похорон мами та доньки, А водій, брат матері, у реанімації у важкому стані. Це велика трагедія усієї родини...
  • Oresta Harmych

    Коли наші водії опамятаются і не будуть їздити,, як при
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up