Біля Будинку офіцерів зіткнулися трамвай та тролейбус. На місці три швидких (ОНОВЛЕНО)

Біля Будинку офіцерів зіткнулися трамвай та тролейбус. На місці три швидких (ОНОВЛЕНО)
  • Сьогодні, 2 травня 2019 року, близько пів на другу годину дня у Вінниці сталася аварія за участі громадського транспорту.
  • Станом на 14:30 відомо про п'ятьох постраждалих.
  • Від залізничного вокзалу до Південного Бугу утворюється затор. Стоять також трамваї.

У Вінниці біля Будинку офіцерів не розминулися тролейбус та трамвай.

Факт аварії підтвердили нам у поліції. Наразі відомо, що на місце приїхали три швидких допомоги. Медики допомагають пасажирам.

Правоохоронці з’ясовують деталі.

Відео дня

— На місце виїхали два слідчих. Один поїхав у лікарню, інший працюватиме безпосередньо на місці ДТП та опитуватиме свідків. Наразі ще немає інформації, — розказує журналістці "20 хвилин" прес-офіцер вінницької обласної поліції Вадим Кобзар.

За його словами, тролейбус їхав зі сторони залізничного вокзалу, а трамвай повертав на вулицю Замостянську.

— На перехресті відбулося зіткнення. В результаті аварії чотирьох людей каретами швидкої допомоги доставили у лікарню. Відомо також, що ще один потерпілий сам добрався у медзаклад. Станом на 14:30 є інформація про п'ятьох потерпілих, — зазначає прес-офіцер поліції.

Наразі про стан людей та де саме вони їхали, у трамваї або в тролейбусі, інформації немає.

— На місці ДТП екіпажі патрульної поліції регулюють та організовують рух транспортних засобів в об'їзд, —  каже Кобзар.

Дивіться фото з місця:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (87)
  • Руслан Сумик

    Два рогатих барана.
  • Наталья

    Порада водіям: не беріть грошей на ходу. Не наражайте себе на небезпеку. Не зайшла Гапка спереду - її проблеми, нехай платить штраф. Ви маєте повне право не брати грошей на перегоні. Кого не влаштовує - місячні квитки до їхніх послуг

    Вася reply Наталья

    А водіям приплачують за обов'язки кондуктора?
    Можна ще газети продавати, цигарки, кока-колу...
    Ми йдемо до Юропи. Так от у Туреччині (нашому великому брату) в автобусах водії торгують питною водою у пляшках.
    Там теж автобуси часом падають в прірву.. Але у тролейбуса нема прірв...
  • Наталья

    Але ж пасажири СПЕЦІАЛЬНО входять ззаду, а передають гроші, коли водій гаркне в матюгальник. Водія вони досягають
    вже на ходу! У Польщі вхід не через перші двері без посвідчення=спроба проїзду зайцем. Місцями ще й вимагають без здачі!
  • Лена Василюк

    Вінницька влада-на вихід
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up