П'яна ДТП на Стрілецькій. Підхмелений водій хотів зам'яти все хабарем у 400 доларів

П'яна ДТП на Стрілецькій. Підхмелений водій хотів зам'яти все хабарем у 400 доларів
  • У Вінниці п'яний водій скоїв ДТП та намагався уникнути відповідальності. Керманич пропонував патрульним хабар у розмірі 400 доларів.

Аварія сталася ввечері 8 серпня на вулиці Стрілецькій. Як зазначає Патрульна поліція Вінницької області, автомобіль Volkswagen Passat не дотримався безпечної швидкості та дистанції і зіткнувся з Audi A4.

— Під час спілкування з водієм, який став винуватцем автопригоди, патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Результат алкотестера виявився позитивним: рівень алкоголю в організмі кермувальника перевищив допустиму норму більш ніж в 13 разів — 2,67 проміле, — кажуть у патрульній. — Під час складання адмінматеріалів водій неодноразово пропонував поліцейським неправомірну вигоду в розмірі 400 доларів США. Про кримінальну відповідальність за таке правопорушення чоловіка попередили, однак це його не зупинило. Для документування події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Відео дня

На 39-річного водія Volkswagen Passat поліцейські склали адмінматеріали за трьома статтями: за те, що не пред'явив свідоцтва про реєстрацію автомобіля, за чинення ДТП та за керування автомобілем у стані сп'яніння.

У відділі комунікацій поліції Вінницької області кажуть, що за фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі відкрили кримінальне провадження. За таке правопорушення передбачено покарання до чотирьох років позбавлення волі.

 

Читайте також:

На Київській стоять тролейбуси. Утворився затор

Поблизу Райгорода в ДТП потрапили одесити. Загинула вагітна пасажирка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • vikvikt vikt

    ТРЕЗВЫЙ минту  не  товарыщь  выдно мало   дав поэтому  його и спалили.наша  мылылция-полыция  упросто  так  ничо не  робыть.ведь их повчалы  велики  риформаторы  сучасности -црушни грузыны.а тэ  що воны украли  5 млн  баксив  то токе ,лычне.один   5 млн вкрав иншый  медалями зулутыми  у  школи приторговував.да ивантус Дмитровыч Волосянко?. а вы же  сдохлы.то мовчить там .вор и хабарнык.бо якбы  вы живи  булы мычали  бы нам  щас,про потриотичнисть и про важнисть носиння вышиванки ижиднивно ,в умовах  выживаемости на  3 долара  у  день.

keyboard_arrow_up