Петиції: вінничани просять відкрити парковку біля Центрального автовокзалу

Петиції: вінничани просять відкрити парковку біля Центрального автовокзалу
Закритою парковка стоїть вже більше року
  • Жителі і гості міста, що прибувають на Центральний автовокзал не можуть нормально викликати таксі чи бо незрозуміло де його чекати, а зустрічаючи на авто не мають можливості припаркуватися. Але ж перед вокзалом є місце для парковки.

На сайті вінницької міської ради виклали електронну петицію під назвою «Відкрити парковку біля Центрального Автовокзалу».

— Прошу вплинути на керівництво Автовокзалу «Центральний» у вирішення питання відкриття парковки, що знаходиться просто перед центральним входом. Закритою вона стоїть вже більше року, привід закриття — міфічне будівництво нового багаторівневого паркінгу(колись можливо)... А фактично для отримання коштів за вїзд на территорію (10грн з авто), але де логіка керівництва не зрозуміло, чому просто не зробити ту ж парковку платною? — запитує автор звернення Олександр Павлов.

За його словами, ці дії вважаю незаконними та безвідповідальними, функціонування такого об'єкту інфраструктури міста як Автовокзал неможливе без парковки!! Тим більше що вона вже є і нормально працювала до минулого року.

Відео дня

— Через постійну відсутність законного місця для паркування, вся прилегла территорія підпадає під дію знаку «Зупинка і парковка заборонені», і нестачу місць для паркування в цілому, створюються аварійні ситуації на дорозі що в свою чергу, рано чи пізно, приведе до ДТП з травмуванням людей, — йдеться у тексті петиції.

Автор наголошує, що жителі і гості міста, що прибувають на вокзал не можуть нормально викликати таксі чи бо незрозуміло де його чекати, а зустрічаючи на авто не мають можливості припаркуватися. Ця ситуація змушує водіїв порушувати ПДР і зупинятися вздовж вокзалу, фактично блокуючи одну смугу руху, створюючи затор і обмежуючи видимість.

— Для запобігання паркуванню «на цілий день» парковку можна і потрібно зробити платною від 2ої години перебування, — пропонує вінничанин Олександр.

Станом на сьогодні, 25 липня, звернення підписали лише 24 людини.

 

 

Петицію можна підтримати ТУТ.

 

 

Читайте також:

Дим на колишньому молокозаводі. Сім пожежних машин гасили склад «Соняху»

Дані про COVID: в Україні виявили 745 випадків. Скільки на Вінниччині?

Масова бійка підлітків у Центральному парку. Поліція виклала відео 18+

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (35)
  • Игорь Бельбух

    А у нас в Виннице все идеи благоустройства сделаны через задний проход!!!Платная парковка перед центральным входом в автовокзал,каким это нужно быть дебилом ,чтобы такое замутить.А ещё хуже,сколько урвал тот поц денег,чтобы дать разрешение на эту х...ю!!!
  • Сергей Мензул

    Трохи схожа ситуація, На Немирівському шосе (навпроти Гроша.) Прибувають автобуси.. Висажують людей,І людям треба йти на зупинку Чехова. Чому не  зробити посадку в тролейбус Навпроти Гроша?
  • Сергей Мензул

    Олег Каськов Трохи схожа ситуація, На Немирівському шосе (навпроти Гроша.) Прибувають автобуси.. Висажують людей,І людям треба йти на зупинку Чехова. Чому не  зробити посадку в тролейбус Навпроти Гроша?
  • Вадим Бондар

    Биків вибрали, то сидіть в стойлі!
     До кого притензії?

keyboard_arrow_up