Перші наслідки негоди: на об’їзній масштабна аварія. Дорога перекрита

Перші наслідки негоди: на об’їзній масштабна аварія. Дорога перекрита
ФОТО взяті з соцмереж (група "ДКВ")
  • Сьогодні, 23 грудня, вночі у Вінниці почався снігопад. Синоптики оголосили перший рівень небезпеки. У соцмережах повідомили про аварію за участю шести автівок.

Сьогодні, 23 грудня, синоптики прогнозують, що у Вінниці практично весь час йтиме сніг, який у другій половині дня може посилитись. Ближче до вечора він повинен закінчитись. Можливі ожеледь, замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні.

У повідомленні Держслужби з надзвичайних ситуацій попереджують про можливі обмеження руху. Крім того, водіїям надали рекомендації.

Перші наслідки

Тим часом у соцмережах повідомляють про перші ДТП.

Відео дня

«Ось так Вінниця посипає об‘їзну, чим спричинила ДТП, через яке постраждало 6 автомобілів! Слава Богу, без жертв», — зазначають у групі «Дорожний контроль Вінниця».

За інформацією свідків, об’їзна дорога між Тяжиловом і аеропортом перекрита.

Що кажуть у мерії

У вінницькій мерїі водіям і пішоходам радять бути обережними.

32 одиниці техніки та 400 двірників розчищають місто від снігу з четвертої години ранку. Обробляють вулиці протиожеледними засобами, щоб на поверхні не утворювався лід. Тротуари розчищає малогабаритна техніка, — заначають у відомстві.

За словами директора Вінницького обласного центру з гідрометеорології Юрія Власова, сніг у нас почав йти в ніч з 22 на 23 грудня, за прогнозами він йтиме і вдень. 24 грудня також очікуються опади, місцями сильні. Вдень очікується температура від 0 до +5 градусів. 

Як розповів начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міськради В’ячеслав Хілінський, комунальні служби міста роблять все для того, щоб було безпечно пересуватися на дорогах та тротуарах. 

Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій – прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна варта.

Поліція виклала повідомлення

Поради для водіїв

  • Керуючи транспортним засобом, обирайте швидкість руху, яка дозволить вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки.
  • Враховуйте час доби, стан дорожнього покриття та стан вашого транспортного засобу.
  • Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, не будьте байдужими, викличте на допомогу аварійні служби або зателефонуйте на лінію 102.

Поради для пішоходів

 

Читайте також:

«Вінничанин загинув від вибуху гранати»: подробиці про обгоріле тіло на Бригантині

Ветеран АТО в комі після аварії. Рідні шукають правди, грошей та адвоката

«Машину рознесло на частини. Хлопець помер»: перші подробиці аварії біля Гайсина

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Сергій Завізіон

    Чому не роздули що комунальні служби не вчасно обслуговує дорогу? А що відразу то водій автомобіля винен.
  • Александр Зубенко

    Наездники хреновы. Вы хоть новости смотрите, что творится на дорогах.
  • Денис Юзчишин

    Це що зима просто їздаки такі
  • Андрей Ящук

    В медицинській комісії має бути графа - дибіл чи ні 😠
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up