Нові деталі ДТП на Інтернаціоналістів. Серед потерпілих — багатодітна мати

Нові деталі ДТП на Інтернаціоналістів. Серед потерпілих — багатодітна мати
  • Минулого вечора у Вінниці на вулиці Воїнів Інтернаціоналістів сталася автотроща за участю трьох автомобілів. Один з водіїв — зі служби таксі.
  • Потерпілі у цій аварії розповіли журналістці 20minut.ua нові деталі. За їх словами, винен у всьому таксист, який перевищив швидкість та порушив ПДР.

Аварія сталася 22 жовтня близько 23.40 на вулиці Воїнів Інтернаціоналістів. Наразі слідчі з'ясовують всі причини та обставини ДТП. За даним фактом відкрили кримінальне провадження. Про зіткнення ми писали у цьому матеріалі: 

Після публікації на нашому сайті з нами зв'язалися рідні потерпілих у цій аварії. Також ми поговорили з травмованими пасажирками машини таксі, водій якої, за їхніми словами, міг уникнути зіткнення, якби не порушив правил.     

Постраждала мати трьох дітей

Вінничани Олександр Грунтов каже, що найтяжча потерпіла — його дружина Анна. Жінці 33 роки, вона мати трьох дітей.

Відео дня

Анна нині у лікарні зі струсом мозку та переломами тазу. Лікарі не дають прогнозів. Але вже повідомили, що у найближчі два місяці їй не можна буде вставати.

— Дружина погано пам'ятає момент зіткнення. З нею їхала її колега Тетяна. Вона пам'ятає все. Обоє були пасажирками таксі. Це автомобіль «Рено». Водій увесь час перевищував швидкість. Саме він став призвідником ДТП — порушив ПДР та не пропустив на перехресті «Сітроен», — каже Олександр. — Служба таксі має відповідальніше ставитися до перевезень людей. Є відео, де видно момент ДТП. Його зафіксували камери з найближчого магазину. Слідчі його дивитимуться у понеділок.

Вінничанин сильно переживає за свою дружину. Нині він біля неї в лікарні. Каже, що в дома на них чекають діти. Найменшій донечці чотири роки.

Як зазначає Олександр, серед потерпілих була і дитина — пасажир «Сітроену». Її також забрали до лікарні.

Другій потерпілий зле, але вона вдома

Також ми поспілкувалися з ще одною потерпілою Тетяною. Жінка каже, що її з місця події забрали до лікарні. Там лікарі її толком не оглянули, а на запитання «Що робити?» відповіли: «Робіть, що хочете». Таня поїхала додому, згодом її стало зле.

— Я після аварії. Мені було зле. Звичайно, як мені дали вибір: їхати додому чи залишатися у лікарні, я обрала дому. Сьогодні знову поїхала у другу лікарню. Направляли мене з кабінету в кабінет, то кров, то рентген, то УЗД. І усе по кілька разів, — каже Таня. — Зрозуміла, що це все немає сенсу. Я поїхала додому. В мене болить все тіло, крутиться голова. На роботу вийти не зможу, братиму лікарняне.

Водій «Рено» дійсно порушив ПДР

У поліції підтверджують, що водій «Рено» не пропустив «Сітроен» на перехресті, а той в свою чергу уже в'їхав у машину таксі. «Рено» від удару протаранило КІА, яке зупинилося на дорозі. Усі обставини події з'ясовують слідчі, за даним фактом розпочали розслідування та відкрили кримінальне провадження.

У наступному відео видно наслідки аварії:

 

Читайте також:

Як розпізнати психологічне насильство в сім’ї? Вісім проявів, якими не варто нехтувати

Осіння хандра не страшна. П'ять порад для підтримки хорошого настрою

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up