Наслідки ракетного удару: трамваї будуть здійснювати рух лише маршрутом №4

Наслідки ракетного удару: трамваї будуть здійснювати рух лише маршрутом №4
  • Через важку ситуацію в українській енергетиці графік руху електротранспорту зазнає змін. Вінничан просять звернути увагу.

Терористичні удари по цивільній інфраструктурі спричинили проблеми в енергетиці по всім містам України. У зв’язку з цим, на тимчасовій основі, рух громадського електротранспорту зазнає змін. Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Через велику електрозатратність трамваїв, тимчасово, буде зменшено їх кількість та маршрути по яким вони курсуватимуть. Відтепер трамваї будуть здійснювати рух лише маршрутом №4 «Барське шосе – Муніципальний ринок» як у робочі, так і у вихідні дні.

У робочі та вихідні дні тролейбуси будуть здійснювати пасажироперевезення згідно з розкладом.

Відео дня

Також на маршрутах по-максимуму будуть працювати автобуси та маршрутні таксі. Додатково буде збільшено кількість транспортних засобів, які будуть обслуговувати маршрути «Вишенька-Київська» та «Вишенька-Залізничний вокзал».

Проте важливо зазначити, що випуск електротранспорту на маршрути буде здійснюватися відповідно до доведених потужностей «Вінницяобленерго».

Через складну ситуацію у місті, нагадаємо, призупиняють рух трамваїв та тролейбусів. У мерії повідомили, що на маршрути випустять додаткові автобуси.

23 листопада, нагадаємо, була масштабна ракетна атака по Україні. На Вінниччині є влучання. У матеріалі зібрана вся актуальна інформація від початку до закінчення тривоги.

Також розповідаємо, про шість способів, як зарядити мобільний телефон та що має зробити кожен вінничанин

 

Читайте також:

Планові та аварійні відключення світла у всіх регіонах. А у вас є світло?

На Вінниччині облаштували 193 Пункти незламності (Мапа з адресами)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач68

    "шановни"а як  це так  що еконмия а в цих  будинках  весь час е свитло.там  ще якись фараони живут.якщо всим то всим.фото вдень и вночи.
  • Читач

    Я не знаю, який і де  був удар, але Україна торгує світло в Європу

keyboard_arrow_up