На Тяжилові звузили ділянку дороги та встановили острівець безпеки

На Тяжилові звузили ділянку дороги та встановили острівець безпеки

На нерегульованому пішохідному переході через вулицю Ватутіна встановили острівець безпеки. Про це повідомив у фейсбук Віктор Перлов.

Перлов зазначає, що мешканці житлового комплексу Східна Перлина довгий час чекали переходу.

— Навесні у них з'явився новий нерегульований перехід, проте заширока проїжджа частина сприяла високій швидкості транспортного потоку, тож користувачі відчували небезпеку користування переходом. Острівці безпеки впорядкували ширину смуг згідно оновлених державних будівельних норм (3,5 м замість 5 м), що сприятиме зниженню швидкості транспорту та зменшить час перебування пішоходів на проїжджій частині (а отже час існування небезпеки), — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Також у повідомленні зазначають, що бетонні конструкції острівців створюють ветерани АТО.

Читайте також:

Заважають чи рятують? Для чого у місті з'являються острівці безпеки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (72)
  • Rabbit123

    "бетонні конструкції острівців створюють ветерани АТО.">>> я так розумію, це ті ветерани, які отримали землю, перепродали і відкрили бізнес - у той час як інваліди 1 гр., випускники інтернатів, багатодітні і жителі 100-річних будинків десятиліттями чекають хоча б кімнатку
  • Ник

    А посмотрим еще что будет зимой в гололед, вот ето будет

    Nick Zenko reply Ник

    Чудово. Їдьте з такою швидкістю щоб "" не було. Не оточення має підлаштовуватися під вашу високу швидкість, а ви маєте вибрати безпечну швидкість виходячи з обставин.
  • 111

    Якщо і вводити дані сумнівні споруди в загальне користування то тільки після повної сертифікації і випробувань, і встановлювати згідно усіх норм, а не томущо перлову і моргунову так зручно відмивати кошти, прикриваючись безпекою громадян та тим що їх виготовляють нібито "ветерани АТО".
    Фото з ДБН по улаштуваню острівців додаю....а тепер давайте разом їх порівняємо з тими що встановлюються в нашому місті ці злочині

    Александр Сенкевич reply 111

    Сідай два.  Це при ширині дорожного полотна 2.75 на полосу на не 3.25 !

    Человек reply Александр Сенкевич

    если есть постоянная ширина полосы на дороге, то как же можно её специально сужать в каком либо месте создая преграду  и опасность на пути???

    111 reply Александр Сенкевич

    чому не 5 чи 6 м, шановний посилання на нормативно правовий документ або краще мовчіть.

    Александр Сенкевич reply 111

  • Тетяна Маслюк

    Дякуємо,що поставили цей острів безпеки!!!!!!!
    Там переходять дорогу діти кожного дня!!!!! А як показує статистика водії не охоче пропускають. Одного разу я хотіла перейти дорогу нарахувала 18 авто які не пропустили...Так коли їдиш за кермом то острови створюють не зручності....Але для безпеки дітей вони потрібні!!!!!!!!!!

    Человек reply Тетяна Маслюк

    может ещё нужно чтоб полиция делала свою рабту, за превышение скорости должны штрафовать, за не пропуск пешехода тоже есть штраф, как и не соблюдение рядности  движения по знакам или разметке.   А то что идиотов хватает, то островок тут никак суперсил не добавит во время перехода

    Человек reply Тетяна Маслюк

    как этот островок спасёт ребёнка от машины?????, вот отличный пример, работы островка опасности,  повезло , что никто не шёл а то врядли бы выжил

    Человек reply Человек

    он создаёт только иллюзию защищённости и ещё является дополнительной помехой на дороге.

    Anonymous reply Тетяна Маслюк

    Потрібно йти а не стояти і рахувати. Чи ви вважаєте,що водій має зупинитися і чекати,доки ви вирішите-переходити дорогу чи ще трохи постояти?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up