На «зебрі» по вулиці Князів Коріатовичів встановили острівці безпеки

На «зебрі» по вулиці Князів Коріатовичів встановили острівці безпеки

Розмістилися острівці на нерегульованому пішохідному переході в районі пляжу Спартак та ЖК Резиденція. Про це у фейсбук повідомляє Віктор Перлов.

Вінничанин Віктор Перлов зазначає, що даний перехід єдиний, який поєднує житлову забудову з зеленою зоною відпочинку.

Також дана зупинка біля спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з веслування. Тому зниження швидкості транспорту на даній ділянці було дуже необхідне.

Відео дня

— Смуги на переході мали надлишкову ширину - 4,6 м, тепер впорядковані до вимог державних будівельних норм "Вулиці та дороги населених пунктів" - до 3,6 м. Вітаю вихованців і батьків ДЮСШ, а також відвідувачів Спартаку з цією перемога, — йдеться у повідомленні.

До речі, бетонні конструкції острівців створюють ветерани АТО на Соціальному підприємству УВВ інжиніринг.

Опитування

Як ставитесь до острівців безпеки на переходах?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Kind Cat

    Какой придумал знаки на уровне пешеходов вешать? В вечернее и ночное время можно с островка в морг шагнуть. Лучше освещение добавьте или светофор на кнопке поставьте.

    Скорость это сооружение уменьшает только тем кто габаритов машины не чувствует. То что летало, то будет летать. И спасти "это" пешехода от летуна не сможет.

    Единственное объяснение этому сооружению на дороге как и некоторым кругам на выездах - на них можно больше бабла распилить чем на светофорах.
  • лишь бы как

    хорошо что я там не езжу)
  • Дональд_К

    водилы начинайте вонять
  • Альона

    Правильно зробили, а то розганяються знизу і летять повз тролейбусне кільце, що на пішоходному переході щоб перейти треба стояти півгодини, або на свій страх і ризик йти в надії, що зупиняться. Там часто бувають випадки, що зупиняють зі скрипом гальм.

    массивский reply Альона

    Кто там летит этими островками не чем не помешаешь и особо не поможешь, а в большинстве там пробка утром  и вечером аж до Форума которая с появлением островков только увеличилась

    Поpошок reply массивский

    Яким чином острівець впливає на затор? Як було по 1 смузі в кожну сторону, так і лишилось.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up