На Соборній Nissan збив дівчину на електросамокаті. ВІДЕО

На Соборній Nissan збив дівчину на електросамокаті. ВІДЕО
  • Автопригода трапилася 22 липня близько 20 години на Соборній. Сьогодні, 25 липня, оприлюднили відео, де видно момент зіткнення.

Камери відеоспостереження зафіксували ДТП за участю легковика та електросамоката. Сталося усе на пішохідному переході.

Позашляховик Nissan збив молоду дівчину на електросамокаті, яка переїжджала по зебрі дорогу. Від удару потерпілу підкинуло у повітрі. До місця події прибули поліцейські та карета швидкої медичної допомоги.

— В ході з’ясування усіх деталей та обставин пригоди, охоронці порядку повідомили, що учасники аварії від оформлення ДТП відмовились та вирішили усе за згодою обох сторін, — зазначають у Ситуаційному центрі.

Відео дня

Дивіться у наступному відео, як все було:

Водії та пішоходи зверніть увагу:

  • Навіть якщо ви рушили по переходу та маєте перевагу перед транспортними засобами, не полінуйтесь додатково повернути голову ліворуч, а потім праворуч. Така дрібниця іноді рятує життя.
  • Також не буде зайвим нагадати водіям, що згідно з пунктом 18.1 Правил дорожнього руху «Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека».

 

Читайте також:

Склала понад мільйон гривень у шкарпетки та віддала телефонному шахраю

Нова кібератака в Україні: держоргани отримують на пошту небезпечні листи

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Читач34

    Читаємо уважно п 18.1

    Якщо на ньому перебувають ПІШОХОДИ

    а не якщо його переїзжають на самокаті.

    AK reply Читач34

    Дивись відос уважно, там пішоходи були. Почало переходити три чоловіки.
  • Стоп Вийни

    одним конченным  повыдвали  самокаты и воны носятся на них  як  шалени недавно  йиде  кабан на  швидкости .у кабана вага  килограм  сто20. пузо трясеться срака мокра вид  пота и прямо мимо мене пару см.а придставь якщо у цього самосрата видкажуть тормозы.и вин мене збье.а иншим конченным минты попродавали права .вси кто  за рульом 95% все с купленными правами.и це факт .поэтому и стильки мразоты яка не соблюдае правил  дор.движения.тому  що вси знают перед пиш.перех.за 20 м.треба макс.скинути  щвидкисть.
  • сергей лымарь

    дебилы на самокатах
  • Читач71

    На прокат мозги тоже нужно сдавать!!!!!

keyboard_arrow_up