На Козятинщині «лоб в лоб» на швидкості зіткнулися дві вантажівки

На Козятинщині «лоб в лоб» на швидкості зіткнулися дві вантажівки
  • Передні частини машин розтрощило добряче. Не обійшлося і без людських жертв.

Автопригода сталася ввечері 27 грудня на автошляху Біла Церква — Кременець, за межами с. Махнівка.

Деталі даної трощі дізналися наші колеги з koziatyn.info. Журналістам видання правоохоронці повідомили: за кермом однієї вантажівки був водій з Закарпаття, іншої — з Житомирської області (Бердичева). Саме він і отримав травми, не сумісні з життям. Фури перевозили комбікорм та худобу на м'ясокомбінат.

Відео дня

— Біля Пляхової дві фури зіткнулися «лоб в лоб». Що стало причиною зіткнення — встановить слідство. Призначили ряд експертиз. Водій з Житомирської області загинув, з Закарпаття — отримав тілесні ушкодження. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального Кодексу України, частина 2, — прокоментував інцидент для koziatyn.info заступник начальника Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції Дмитро Микитюк.

Тим часом на місці події також працювали рятувальники. Головне управління ДСНС України у Вінницькій області передає, що внаслідок ДТП, водіїв вантажних транспортних засобів затиснуло в салонах автомобілів.

— Рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували постраждалих чоловіків з транспортних засобів, — відзначили у ДСНС.

ОНОВЛЕНО

— За попередньою інформацією слідства, 43-річний водій вантажівки Mercedes-Benz Actros, житель Львівської області, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем DAF, яким керував 44-річний мешканець Житомирщини. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, швидка медична допомога та працівники ДСНС. Внаслідок аварії обох водіїв затиснуло в салонах авто. Правоохоронці разом із рятувальниками за допомогою спец обладнання витягли постраждалих чоловіків, — повідомила поліція Вінницької області. — В результаті автопригоди, 44-річний водій вантажівки DAF отримав травми несумісні із життям. Кермувальник автомобіля Mercedes-Benz Actros із тілесними ушкодженнями госпіталізований до медичного закладу.

 

Читайте також:

ДТП вихідних: до лікарні потрапили вісім потерпілих

У моторошній аварії на Вінниччині загинула неповнолітня дівчина

Смертельна ДТП на Козятинщині: водійка на «ВАЗ» в'їхала у вантажівку

Дорогу розширили, а про зупинку забули? Про ремонт на Василенка-Пирогова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ujin

    Там не дорога а ад для водіїв

keyboard_arrow_up