На Кореї вінничанка «положила поліцейських». На неї склали протокол

На Кореї вінничанка «положила поліцейських». На неї склали протокол
  • Вінничанка встановила по провулку Кошового чотири «лежачих поліцейських».
  • Сусіди поскаржилися на самовільно облаштовані пристрої зниження швидкості.

«Муніципальна варта» опрацювала колективне звернення мешканців мікрорайону Корея, по пров. О. Кошового, стосовно самовільного встановлення на новому асфальтобетонному покритті (2020 року) 4-х пристроїв примусового зниження швидкості вздовж проїжджої частини провулку Олега Кошового, довжиною 530 метрів.

Комунальники виїхали на місце виклику.

На зображенні може бути: вулиця та дорога

Відео дня

— 1 жовтня 2021 року мешканка провулку Кошового вчинила дії організаційного характеру стосовно облаштування 4-х пристроїв примусового зниження швидкості та здійснення самовільних робіт на проїжджій частині загального користування по пров. Олега Кошового, без відповідного на те дозволу Виконавчого органу міської ради. Це є порушенням умов благоустрою, пошкодження (руйнування чи псування) вулично-дорожньої мережі та ускладнює рух транспортних засобів, — розповідають у «Муніципальній варті».

На зображенні може бути: дерево та дорога

Впродовж бесіди вінничанка підтвердила, що вона дійсно незаконно встановила чотири пристрої примусового зниження швидкості по провулку Олега Кошового.

На зображенні може бути: дерево, дорога та вулиця

На жінку склали протокол про адміністративне правопорушення. Тобто вона має сплатити штраф та прибрати «поліцейських». 

Опитування

Чи вважаєте покарання цієї жінки справедливим?

Довідка 

За статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення сума штрафу за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачене накладення штрафу на фізичних осіб від 340 до 1360 грн, на посадових осіб та підприємців — від 850 до 1700 грн.

 

Читайте також:

Вінницькі патрульні перевірятимуть технічний стан автомобілів прямо на дорогах

СБУ викрила на розтраті колишнє керівництво заводу «Електричні системи»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • AlexBrentano

    А що він дає? Лише ускладнює рух аккуратним водіям. Долбодятли будут літати і далі, тільки колеса уже не будуть торкатись дороги... !? Це як з цими дурнуватими "островками безпеки"...
  • Галина Крохмалюк

    Мені дуже прикро,що люди Вінниці дуже недалекі,просто з камінного віку . Зараз,коли на вулиці,більше машин,чим людей, тому,,лежачий поліцейський,, потрібен мабуть на кожній вулиці,а скоро_ і у кожному дворі .
  • vik n

    чому колы якесь беззакиння минты  тут як  тут  а колы  треба  закин минтив нема .для чого их  грузини црушники риформировали  тоды ?
  • Aut Tupin

    Було бездоріжжя, їздили до 20км.на год, а подовжили асфальт їздят біля 40-60км,тей люди положили поліцейські, щоб нікого не збили!

    Читач34 reply Aut Tupin

    по закону треба робити. а у нас хто що хоче те й робить.

keyboard_arrow_up