На Чорновола сміттєвоз збив на смерть жінку. Вона переходила дорогу по «зебрі»

На Чорновола сміттєвоз збив на смерть жінку. Вона переходила дорогу по «зебрі»
Смертельна аварія біля Київського мосту: сміттєвоз на переході збив жінку
  • Біля Київського мосту сталася смертельна аварія сьогодні, 19 грудня. 
  • Редакція «20 хвилин» дізналася в поліції деталі ДТП. 
  • У соцмережах виклали відео з місця трагедії.

Аварія сталась близько сьомої години ранку на вулиці Чорновола, між Київським мостом та вул. Київською.

Жінка йшла по переходу

Як нам повідомили в обласному главку поліції, о 7.30 до поліції надійшла інформація з медичного закладу про дорожньо-транспортну пригоду.

— За попередньою інформацією, водій сміттєвоза не зупинився перед пішохідним переходом та здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по переходу. Потерпіла загинула на місці аварії. Вона 1940 року народження (82 роки - ред.), — розповідає журналістці «20 хвилин» пресофіцер відділу комунікації вінницької обласної поліції Зарина Маєвська.

Відео дня

На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції. За фактом відкрили кримінальне провадження, почали розслідування аварії.

Відомо, що за кермом сміттєвоза був 62-річний чоловік (1960 року народження).

Відео з місця

Читач надіслав нам відео з місця аварії, яке поширили в місцевому телеграм-каналі:

Розпочалося, нагадаємо, судове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участі поліцейського. Потерпіла дівчина, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

 

Читайте також:

Шокуюча статистика: з початку року понад 100 людей загинули в ДТП на Вінниччині

В Літині вантажівка збила жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місті

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (44)
  • Юлия Выгнан

    Стараюсь невиходити в темну пору.Але якосьпрогулялася.Одежа чорна,ніяких блискіток.Взяла фанарік.Погано бачу вночі.Іду наосліп і розмовляю сама з собою....Люди молодші ідуть і сварять водіїв,видимість рольова,ну хіба що перед капотом.Все...тільки вдень,я взагалі дотримуюсь правил дорожніх,стараюсь.

    Logeximo company reply Юлия Выгнан

    В 7 30 утра уже видно не полная тьма я с окна весь город вижу
  • Yulia Sukhan

    Бо поки у нас теж не почнуть виписувати штрафи пішоходам нічого не зміниться. Я була здивована у Польші біг пешоход в невстановленому місті і за нього сталась аварія він травмований але живий і він же достав штрав і ще буде покривати збитки водію. Отак має діяти система. Тоді наші люди почнуть думати .

    Оксана Мамий reply Yulia Sukhan

    Юлия Сухан підтримую, і щоб водії ще так зупинялися як в Польщі- пішохід ще не дійшов до пішохідного, як авто уже пропускає, тому що штраф дуже великий за те що не пропустив пішохода на пішохідному, а у нас можна часами чекати поки хтось пропустить

    Тыдыш reply Оксана Мамий

    готовий з вами подивитись в якому місці часами чекати треба

    Logeximo company reply Yulia Sukhan

    Хорошо а водій немае гав ща рулем ловити а на дорогу дивитись и пропустить пешехода а не возле него газу давать у меня один раз такое било чуть в штани не наложил
  • Ігор Даліщук

    Я їздив по багатьох містах но водії Вінницької області думають що вони найкращі і найвправніше керують авто а рай автодори Крижопільського району допамають їм їздити по серед дороги так як вони не ремонтуються ще за часів Чінгіс Хана

    Ігор Даліщук reply Ігор Даліщук

    Саша Гончар це адресовано тому хто знає про що я і не задає тупі питання а стидиться того до чого довели вище вказану територіальну громаду

    Ігор Даліщук reply Ігор Даліщук

    Саша Гончар тобі що бляха не видно

    Саша Гончар reply Ігор Даліщук

    Ігор Даліщук сам поняв що написав?
  • Karina Blossom

    Вчора їду по Відінській,хтось в чорному-чорному одязі перебігає  дорогу. Мабуть, ніндзя. Мабуть ,безсмертний ніндзя. Трохи далі, намагається повторити цей подвиг жіночка в фіолетовому береті. Стоїть на низькому старті за припаркованою на узбіччі машиною ,що значно допомагає їй бути непоміченою водієм. Привіт вам , якщо читаєте.
    P.S. моя швидкість була 25-30 км/год.

keyboard_arrow_up