Моторошна ДТП біля Писарівки: водій BMW з «лисою» резиною врізався у вантажівку

Моторошна ДТП біля Писарівки: водій BMW з «лисою» резиною врізався у вантажівку
  • Сьогодні, 2 жовтня, під Вінницею розбилась «BMW». Іномарка влетіла у вантажівку. Легковик перетворився у купу брухту.

У Вінницькому районі біля села Писарівка 2 жовтня близько 14 години  сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «BMW» та вантажівки «DAF».

Відомо, що водій легковика у важкому стані госпіталізований до лікарні.

За інформацією поліції, попередньо встановили, що водій «BMW», не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічні смугу руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем «DAF».

Відео дня

Причини аварії встановлюють.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

У соцмережах виклали відео, на якому видно, що гума на задньому колесі легковика «лиса».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚔ДТП, додаткові фото по ДТП біля с. Писарівка

Публикация от 🚔ДТП_Вінниці (@vinnitsya_dtp) 2 Окт 2020 в 5:10 PDT

Читайте також:

Водій Land Cruiser врізався у дерево. Один загиблий та четверо в лікарні

Вивіз в ліс, роздягнув та знущався. Шукають інших жертв альфонса

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (85)
  • Пантелейчук Михаил

    Вся суть понтов.. На бмв, но с лысой резиной...
  • Сергей Рубцов

    Спав на трасі на стоянку економив
  • Александр Шугаев

    Я давно заметил,что с водителями BMVчто то не так.Они поголовно альфасамцы с завышенной самооценкой и полным пренебрежением к ПДД.
  • Victoria Galyuk

    Я теж ту аварію бачила!не дай Бог....якщо водій виживе,то він родився в рубашці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up