Вивіз в ліс, роздягнув та знущався. Шукають інших жертв альфонса

Вивіз в ліс, роздягнув та знущався. Шукають інших жертв альфонса
  • У Вінниці затримали альфонса, який знущався з вінничанки. У поліції розповіли моторошні подробиці про жертву та ката.

Сьогодні, 30 вересня, 30-річному вінничанину  слідчі оголосили про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу.

За інформацією поліції, альфонс скористався копіями документів співмешканки, оформив на її ім’я миттєві Інтернет-кредити на суму понад 150 000 гривень.  

— 13 вересня до поліції звернулась 33-річна вінничанка з заявою про те, що співмешканець, з яким вона хотіла припинити стосунки, вивіз у ліс, де погрожуючи ножем, примусив розтягтись, ображав та принижував, — розповів начальник Лівобережного відділення поліції Юрій Голуб.

Відео дня

За словами заявниці, з чоловіком вони познайомились у червні місяці та одразу почали жити разом у квартирі, яку вона винайняла. Через кілька тижнів чоловік поділився з жінкою своїми проблемами, для вирішення яких вона дала йому 50 тисяч гривень та орендувала автомобіль.

На початку вересня жінка знайшла в квартирі квитанції з ломбарду, в яких зазначено, що співмешканець здав її ноутбук та золоті прикраси.

— На цьому ґрунті між ними виник конфлікт, під час якого жінка заявила про припинення стосунків. Наступного дня чоловік посадив потерпілу в автівку, вивіз у ліс в Вінницький район, познущався над нею та привіз назад додому, — зазначають слідчі.

Вінничанка одразу звернулась за допомогою у поліцію.

В діях правопорушника вбачаються ознаки злочинів, передбачених другою частиною статті 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), статті 127 Кримінального кодексу України (катування), другої частини статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), другої частини статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Затриманому, який раніше відбував покарання за шахрайств, загрожує до п’яти років тюрми. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

За наявною інформацією, це не єдина жертва альфонса. Наразі поліція встановлює інших жінок, потерпілих від дій затриманого.

 

Читайте також:

Хабарі за інвалідність у МСЕК. Піднімають справи, які можуть бути «липовими»

У Вінниці в лікарнях колапс через ковід. На 200 койках оформили 211 пацієнтів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Юрій Панасюк

    А в Погребищенському ВП поліцаї не можуть встановити педофіла в школі, відмазка-немає доказів. От і працює педофіл Синюченко Г.В. (географія.біологія, хімія ну і звичайно педофілія--на всі руки ЛАПмайстер) у Павлівській школі. Інколи  "долапується" до "критичних днів"-і приходять батьки   кулаками "усмирять СТРОПТІВОГО". Від громадскості  "велика  подяка начвід.освіти Бутенко З.М. (зараз у кріслі голови РДА, на голову ОТГ народ Слугу народу не обрав, відлетить чи-то на ХЕРсон чи в попередне крісло, пан Волинський такі безцінну кадру уже зацінив) за ОХрінітельну суперзащіту цьго  виродка.
  • Valentina Cherniavskaya

    Меня женщины убивают .и этот факт не оспорим ...А я люблю военных красивых здоровенных ..У меня дружара не курит не пьет деньги зарабатывает своя квартира .порядочный .но нету нету женщин . всем еще раз повторяю нужны здоровенные .а он щупленький и не красивенький ..Так что дорогие наслаждайтесь .содержите пиздаболов едьте в Италию в Испанию в Польшу пока они водочку и пивко будут пить .одним словом не нойте .Ищите здоровенных
  • ваня

    Видно це її бізнес...альфонша)))))
  • Ира Лебедева

    Зачем лицо скрывать? Страна должна знать своих героев в лицо! Может и начнут его в дальнейшем все обходить стороной....

    Юрій Панасюк reply Ира Лебедева

    Тут помилка-потрібно писати-Хероїв.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up