Моторошна ДТП біля Козятина: поліція розповіла перші подробиці розслідування

Моторошна ДТП біля Козятина: поліція розповіла перші подробиці розслідування

Вінницька поліція розслідує обставини смертельної аварії.  Відомо, що загинула заступник директора козятинської школи. Слідчі розповіли подробиці розслідування.

Вчора, 16 жовтня 2019 року, близько 8.40 годині на автодорозі Кам’янець – Біла Церква біля Козятина зіткнулись Renault Kangoo та «ВАЗ 211440».

— Попередньо встановлено, 28-річний водій Renault Kangoo виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з «ВАЗом», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

У результаті аварії на місці події загинула 42-річна водійка «ВАЗа». Двоє її пасажирок, віком 29 та 35 років, з політравмами у важкому стані госпіталізовані до реанімації. Також на лікарняному ліжку опинився водій Renault Kangoo.

Відео дня

— В рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого), слідчим призначено проведення ряд експертиз, за висновками яких будуть встановлені причини цієї автопригоди. За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі, — зазначаютьу поліції.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик.

Як з’ясувалося, загибла - Степова Світлана Володимирівна, яка з 2015 року працювала заступником директора з навчально-виховної роботи.

Загальний педагогічний стаж - 18 років. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет ім. М. Коцюбинського у 2000 році за спеціальністю - вчитель трудового навчання та обслуговуючої праці. Була спеціалістом першої категорії.

"Освітяни району шоковані загибеллю колеги. Вони глибоко сумують з приводу її трагічної смерті і висловлюють щирі співчуття сім’ї покійної", - написала в мережі Фейсбук начальник відділу освіти Козятинської РДА Аліна Діденко. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ник

    Вазы тазы и Лайносы  - гроб на колесах.

    Natasha Makarova reply Ник

    идиоты за рулем, рискующие своей и ,автоматом, чужими жизнями, ибо им очень надо проехать эти 200-300 м чуть быстрее, страшны для любой легковушки вне зависимости от марки и качества сборки
  • Ник

    Вазы тазы и Лайносы  - гроб на колесах.
  • Орест Лютий

    Перевищення швидкості,  швидше за все водієм Renault Kangoo і вузька дорога, а те що їх ремонтують, то це ще більше заохочує гнати на повну катушку.
  • Анонім

    "слідчим призначено проведення ріду експертиз,"
    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/DTP/motoroshna-dtp-bilya-kozyatina-politsiya-rozpovila-pershi-podrobitsi-r-10953994.html
    У школі роблять зауваження, а 20 хв .?

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up