Моторошна ДТП біля Козятина: не розминулися Рено Кенго та ВАЗ. Є жертви

Моторошна ДТП біля Козятина: не розминулися Рено Кенго та ВАЗ. Є жертви

У Козятинському районі сталася смертельна аварія. Рятувальники деблокували загиблу водійку легковика.

Сьогодні, 16 жовтня 2019 року, о 09:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху Біла Церква-Кременець, поблизу села Юрівка Козятинського району трапилася дорожньо-транспортна пригода.

У прес-службі ДСНС повідомляють, що сталося зіткнення Рено Кенго та ВАЗ 2114. На жаль, у результаті  ДТП  загинула 41-річна кермувальниця автомобіля ВАЗ.

— Прибувши до місця події, бійці за допомогою спецобладнання деблокували загиблу з автівки. Ще двох пасажирів автівки ВАЗ та водія Рено Кенго госпіталізовано до лікарні, — кажуть рятувальники.

Відео дня

Дивіться фото з місця: 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • арон

    ужасс вот так никто не застрахован от выезда вот такого долбоеба на встречку -ужасс -это лотерея кому как повезет
  • Юрий Бондарук

    по фото: що робить кенго на зустрічній смузі?

    Максим М-сим reply Юрий Бондарук

    Як що, вилітає на обгін, не встигає у свій ряд, і прямо влітає лоб у лоб у Ваз, і вбиває жінкку - водія, яка їхала спокійно по правилам. От до чого призводить, не адекватна їзда...!!! 🐍🐉🐲🐲🐲.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:27 Під час пожежі у Хмільнику загинула жінка 12:19 Раніше судимий чоловік пограбував пенсіонерку у Вінницькому районі та втік до Києва photo_camera 12:05 Секрети найкращих дитячих стоматологів Вінниці клініки "ПАВЛІН"(Новини компаній) 11:48 Вінницький легкоатлет Антон Нагорняк виконав норматив майстра і поїде на чемпіонат світу Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 11:21 Додому «на щиті» повертається Юрій Добранський з Вінниччини 10:51 Вінницька збірна тхеквондистів увійшла в трійку кращих серед 127-ми європейських команд 10:19 Де у Вінниці 21 травня не буде світла та води. Адреси 10:07 Чому знайомі люди, звичні речі і продукти пахнуть не так? Що спотворює наш нюх, розкаже лікар 09:35 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 09:32 Врятувати життя: у Вінниці курсуватиме автобус з історіями жертв торгівлі людьми 09:02 Минулої ночі оборонці неба знищили 28 з 29-ти ворожих дронів 08:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Олену та Ярослава. Історія, заборони та прикмети 21 травня 07:40 Вакансії в Green cool, Грош та 93 актуальні пропозиції роботи у Вінниці 21:17 До Небесного легіону приєднався солдат Віктор Ваврух з Бару 20:40 Танцівниці «Golden age 60+» вибороли перше місце на Відкритому Чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 20:05 Вінницький ліцей №27 провів найбільше ярмарків та зібрав рекордну суму для ЗСУ play_circle_filled photo_camera 19:29 П'яний водій на Audi насмерть збив велосипедиста у Лаврівці 18:57 Переоформлення авто онлайн: чи справді можна це зробити за 15 хвилин та які є нюанси? 18:21 Військовозобов'язані розпочали оновлювати дані у ЦНАПах Вінницької громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up