«Молодого хлопця, який втратив кохану, хочуть посадити». Деталі ДТП на трасі Вінниця-Немирів

«Молодого хлопця, який втратив кохану, хочуть посадити». Деталі ДТП на трасі Вінниця-Немирів
Фото: винуватцем ДТП, де загинула Настя, вважають її коханого Івана
  • Минулого тижня у Вінницькому районі зіткнулися автомобіль Хонда і трактор. 
  • Загинула 24-річна пасажирка легковика. Його 21-річний водій, він же коханий загиблої дівчини, залишився живим.
  • Поліція винуватцем ДТП вважає саме власника Хонди. Вінничани не погоджуються.

«Люди, молодий хлопець Іван, який втратив свою кохану людину, і так переживає важкий час в своєму житті, до всього його ще й хочуть посадити, чим зламають його життя остаточно». Такі дописи стали ширитися у соцмережах після того, як 21-річного жителя Вінниччини стали звинувачувати у ДТП, в результаті якого загинула його 24-річна дівчина. 

Нагадаємо, 23 вересня  близько 20:37, між населеними пунктами Комарів та Вороновиця сталася аварія, де легковик зіткнувся з трактором. Від «Хонди» залишилася купа брухту. Водій машини вижив. Проте медикам врятувати життя пасажирці не вдалося.

Відео дня

— За попередніми даними слідства, 21-річний водій легковика, житель смт. Вороновиця, не врахував дорожньої обстановки, у результаті чого допустив зіткнення з заднім колесом причепа трактора, водій якого виїжджав на трасу, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — У результаті ДТП постраждав водій та пасажирка легковика. Вони з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані у лікарню. Під час надання медичної допомоги у реанімаційному відділенні жінка померла.

Так коментують трагічну ситуацію в обласному главку.

Знайомі ж водія легковика Івана та загиблої дівчини Анастасії, які, як виявилося, були закоханою парою, вважають винуватцем ДТП саме водія трактора. Зокрема Саша Михальченко на своїй сторінці у Фейсбук пише наступне:

«Давайте допоможимо хлопцю!

Пішла з життя щира, світла, добра дівчина Панасенко Анастасія Олександрівна (дівчина молодого водія легкового автомобіля) 1996 року народження, ще зовсім молода…

На даний момент відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (за якою передбачено позбавлення волі на строк від 3 до 8 років).Проплачені правоохоронні органи, хочуть зробити винуватцем ДТП хлопця Насті, Івана який був за кермом.

Трактор з причіпом перетинав головну дорогу, зовсім без будь якого освітлення в темну пору.Так і було написано в ПЕРШОМУ протоколі , що трактор перетинав дорогу. Після зіткнення трактор причепа протягнув  далі, ближче до  узбіччя. Переробили протокол, цитую вже з другого протокола «трактор, який виїжджаючи з прилеглої території в напрямку м. Вінниця, не закінчив маневр, а саме не повністю виїхав причепом на трасу». ВІН ЩО ЗАДОМ ВИЇЖДЖАВ?...

Доказ тому що удар був не біля узбіччя, є фотографія з тормозним шляхом і купую брухту ,також хочу доповнити , що тормозний шлях рівний, що доказує те,що Іван рухався зі швидкістю 70-80км/год, тому що при швидкості 80+ при екстреному тормозіні, автомобілем почало б кидати, тим більш це була стара HONDA.

Трактор не виїжджав в напрямок м.Вінниця, як вказано в другому протоколі, він перетинав трасу поперек, не давши перевагу в русі легковому авто, тай ще без освітлення,це була чорна пляма, яку Іван побачив за 20-25 метрів перед собою, і нічого зробити вже не зміг...

Водій трактора, скоріш за все, був в стані алкогольного сп'яніння(тому і напевно хотів проскочити без світла) він одразу пропав з місця події, а через деякий час вписали зовсім другого водія якого і записували подалі у протоколах,чому водія трактора відпустили в ту же ніч , а не затримали...

ЛЮДИ молодий Іван, який втратив свою кохану людину і так переживає важкий час в своєму житті, до всього його ще й хочуть посадити чим зламають його життя зовсім».

Під дописом чоловіка десятки коментарів із співчуттями та реакцією на ДТП. 

«Виїжджаючи на головну не давши перевагу автомобілю який рухався по головній (щей можливо в нетверезому стані) що й робив водій трактора і без світла, що і призвело до ДТП, невже це не є порушенням?????»

Вінницькі активісти також публікують свої думки про аварію та ймовірну причину. Повідомляють, що спостерігатимуть за розслідування. Ось, наприклад, допис про це голови ГО «Ревізія влади»:

«Ми візьмемо цю справу під особистий контроль! Вже є інформація, що цікаві люди працюють над фальсифікацією фактів, що до руху трактора».

 

Читайте також:

Днями хлопчик переніс клінічну смерть. Який стан Іванка та Іванни після ДТП під Турбовом?

У Вінницькому районі зіткнулися легковик та трактор. Загинула 24-річна пасажирка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (77)
  • Igor Peshkov

    нах новини на які треба ще авторизовуватись щоб щось читати, в сраку вас
  • Андрей Джога

    Где-то писали защитники, что вот мол водила трактора дал на лапу мусорам что бы не он отвечал. Что за.... Даже думать смешно. Водила трактора имеет бабло отмазаться от трупа.
  • Андрей Джога

    А кто? Стоящий трактор виноват? По фото с аварии и не скажешь что ехал 60. При такой скорости почти нереально убиться. Сам летел, влетел а теперь стрелки отводит. Типо габариты выключены были. Мразота.
  • Rabbit123

    Дорога називається Вінниця-Брацлав (таку ділянку було збудовано інженером-проектантом) або Стрий-Знам'янка (назва транспортного коридору).
    Тож не "на трасі Вінниця-Немирів", а "на трасі /номер такий-то/ між Вінницею та Немировом"...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up