У Вінницькому районі зіткнулися легковик та трактор. Загинула 24-річна пасажирка

У Вінницькому районі зіткнулися легковик та трактор. Загинула 24-річна пасажирка
  • Від легковика залишилася купа брухту. Його добряче зім'яло під час удару. Водій машини народився в сорочці — він вижив. Не вдалося медикам врятувати життя його 24-річній пасажирці.

Аварія сталася близько 20.40 23 вересня між населеними пунктами Комарів та Вороновиця. Про це у фейсбук пише Поліція Вінницької області.

— За попередніми даними слідства, 21-річний водій легковика, житель смт Вороновиця, не врахував дорожньої обстановки, у результаті чого допустив зіткнення з заднім колесом причепа трактора, водій якого виїжджав на трасу, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — У результаті ДТП постраждав водій та пасажирка легковика. Вони з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані у лікарню. Під час надання медичної допомоги у реанімаційному відділенні жінка померла.

Відео дня

Обидва керманичі були тверезі. За даним фактом правоохоронці розпочали розслідування. 

 

Читайте також:

В Україні хочуть зобов'язати велосипедистів надягати шолом. ОПИТУВАННЯ

На вихідні перекриють частину вулиці Князів Коріатовичів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Леся Гаврилюк

    Хай з богом спочиває а нас довго чекае
  • Oleksii Ivashkivskyi

    Шкода дівчину,хай з Богом спочиває земля їй пухом.Прийміть співчуття дорогі батьки родичі😢😢😢
  • Дима Гундир

    У трактора габарити на причепі не горіли  тому і зіткнулись , це сто проц. ..

    Олег Дорош reply Дима Гундир

    фотку глянь - горят там  габариты
  • Сергей Чёрный

    Что значит не врахував дорожной обстановки,трактор выезжая на трассу разве не должен был пропустить транспортные средства,и вообще,имел ли право трактор двигатся по трассе в этом месте?

    Человек reply Сергей Чёрный

    20 минут как всегда в своём репертуаре, перекрутить инфу они умеют. Тракторист не убедился в безопасности манёвра и выехал на трассу. Перед моей машиной так два раза фуры вылетали, при том что за мной никого не было, мог выехать позже, ели успевал оттормаживаться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up