Маршрутки з Київської змінили маршрути. Де тепер їх «ловити»?

Маршрутки з Київської змінили маршрути. Де тепер їх «ловити»?
  • З 14 червня перекрили повністю Київський міст на 19 днів.
  • Через це змінилися маршрути майже всіх міських маршруток, що раніше їздили з вулиці Київської
  • Де тепер вони їздять та коли повернуться на звичні маршрути?

На брифінгу, 13 червня, директор транспортної компанії Михайло Луценко пояснив, що тролейбуси з Київської будуть рухатися через Нансена та Центральний міст. І як побачили журналісти «20хвилин» — це була погана ідея. Вчора, на Нансена утворився затор з тролейбусів.

Голова Асоціації перевізників Вінниці Олександр Гота розповів, що всі маршрутки, які раніше їздили через Київський міст — пустили по вулиці Магістратській (колишня Першотравнева) та через Центральний міст.

Це стосується маршруток 8Б, 16А, 17А, 23А, 28, 31А. Зокрема, маршрутки 17А, 31А тепер взагалі не їдуть по вулиці Київській, а одразу повертають на Центральний міст та їдуть через Магістратську.

Відео дня

— Маршрутка 23А, коли їде в зворотньому напрямку (з Муніципального ринку) прямує через Центральний міст - Магістратська - Театральна - Соборна. Коли їде з Первозванного, то прямуватиме Хмельницьке шосе-Магістратська-Центральний міст. Заїжджатимуть на Київську маршрути 8Б, 16А, 23А 28, 31А. Це тимчасові зміни, і коли міст по Чорновола відкриють, то маршрутні таксі їздитимуть звичними для городян маршрутами, — розповідав голова Асоціації перевізників Вінниці Олександр Гота.

Нагадаємо, що Київський міст перекрили повністю, щоб пришвидшити ремонт. Транспорт не зможе проїжджати через цей міст до 2 липня.

Читайте також:

Півтори години замість 15-ти хвилин. Як їхали люди на роботу із Замостя (ФОТО, ВІДЕО)

«Куди скаржитися? В ООН?»: Центральний міст потонув у заторах (ВІДЕО, ФОТО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Денис Семерук

    Первомайская на этом участке однополосная и перегруженная, все правильно, давайте ее еще больше заткнем маршрутками, которые останавливаются у каждого столба.
  • Патріот

    Схема безтолкова!!!

    А як ці маршрутки їдуть по лівому березі до центрального мосту?

    По Коцюбинського, чи по фрунзе а потім повертають?

    Валерий Чудновский reply Патріот

    Яка саме маршрутка цікавить?

    23а та 8Б заїжджають на Янгеля (колишня Фрунзе).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:01 Справа на мільйон. Заступник мера Гнівані знову попався на розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up