«Куди скаржитися? В ООН?»: Центральний міст потонув у заторах (ВІДЕО, ФОТО)

«Куди скаржитися? В ООН?»: Центральний міст потонув у заторах (ВІДЕО, ФОТО)
  • Сьогодні, 14 червня, перший день, коли Київський міст перекрили повністю;

  • На 19 днів міст буде закритий як для легкового, вантажного, так і для громадського транспорту. Переходити через нього не можна ані пішоходам, ані переїжджати велосипедистам;

  • Близько 8:30 Центральний міст потонув у заторах. А разом з ним вулиці Соборна та Магістратська

Регулювати рух транспортного потоку вийшли патрульні. Вони дозволяють водіям рухатися почергово: спочатку з Соборної, потім з Князів Коріатовичів, з Магістратської та зі сторони залізничного вокзалу. У той час, коли їдуть з однієї сторони — з іншої автівок стає все більше. Автомобілі їдуть, але дуже повільно.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Aro у Вінниці на Automoto.ua.

— Потрібно збудувати ще один міст через Буг, — каже водій Микола. — Тоді й заторів не буде. Сьогодні заторів набагато більше, ніж звичайно. Думаю, це через закриття Київського мосту. Куди скаржитися? В ООН?

Відео дня

Затор-«тягучка» утворилася й на Староміському мосту. Щоб заїхати на міст, автомобілі «шикуються» у довжелезну чергу ще на вулиці Гліба Успенського, яка під мостом.

Google карти показують найважчий рівень заторів на Центральному мосту, а також на вулицях, які підходять до нього.

Нагадаємо, що сьогодні люди замість 15 хвилин на дорогу витрачали по 1,5 години, а вінничани просять пустити тролейбуси в обхід Нансена

Читайте також:

Київський міст закривають на 19 діб. Повністю (ПОДРОБИЦІ)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Сергей Слива

    80% автомобилей через мост везет по 1 жопе. 50% от этих жоп легко может прокатиться на общественном транспорте. Но люди привыкли толкаться, матюкаться в пробках, чтоб поставить на целый день машину под офисом.

    Олексій reply Сергей Слива

    Навіть додати нічого. Дуже влучно сказав.

    А. Л. reply Олексій

    офисний планктон утром и вечером ездит
  • Алексей Ткаченко

    Сегодня утром проблем с проездом по мосту не было, как ни странно.
  • Прокоповна Проня

    Именно в Оон. А еще можете пожаловаться во всемирную лигу сексуальных реформ. Может быть там помогут.

    Olvol reply Прокоповна Проня

    Кстати писал же кто-то вначале постоить 4-й мост, а потом ремонтировать. Но кто-то решил, что все и так обойдется

    Алекс reply Прокоповна Проня

    Пусть сходят в больницу им как.Ющенко. Там пациенты часто пишут жалобы на имя президента Украины, и в ООН. Они помогут написать текст.
  • Алекс

    Машин много по простой причине,горе барыги предприниматели расчёты между собой ведут наличкой .Никто не рассчитывается на банковскую карту, просто знают что налоговая контролирует банковские переводы.Вообщем нехуй по городу наличку возить поставщикам, и забирать наличку у покупателей . Для этого есть объездная.

    И не плохо пустить по центр. мосту только служебн. транспорт и трол с трам.А барыги пусть наличку возят через стар городских мост или через обьездную.....

    Серж Волчег reply Алекс

    вот вот
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up