Львівська залізниця попереджає вінничан про затримку поїздів. На дільниці аварія (ОНОВЛЕНО)

Львівська залізниця попереджає вінничан про затримку поїздів. На дільниці аварія (ОНОВЛЕНО)
  • Львівська залізниця повідомила про сходження вантажних вагонів. Попереджують про зміну маршруту і, відповідно, затримку поїздів.

Як інформує «Укрзалізниця», на ділянці від Тернополя до Хмельницького, Жмеринки, Вінниці та Козятина рух на час відновлювальних робіт обмежать для всіх поїздів львівського напрямку.

— Відновлювальні роботи на Львівському напрямку тривають. Ми оновили перелік затримок на uz-vezemo.com і продовжуємо системно організовувати необхідні шатли та пересадки для пасажирів по ст. Вінниця, Хмельницький і Тернопіль, — зазначають у відомстві.

Наприклад, на пасажирів рейсу 716 із Перемишля вже чекає у Козятині спеціальний рейковий автобус Pesa, щоб доставити до Вінниці та Хмельницького.

Відео дня

Пасажирів просять не забувати попереджати провідників про подальші пересадки. Укрзалізниця тримає зв’язок з польськими та чеськими перевізниками: зробимо все, щоб стиковки відбулися.

Пасажири, які скасували поїздку, можуть повернути 100% коштів за невикористані квитки. Для цього потрібно звернутися до каси вокзалу.

— Для пасажирів поїздів, що спізнюються на вже понад 5 годин, ми разом із друзями з WCK організовуємо сніданки, — додають в УЗ. — Просимо запастися терпінням, книгами з безкоштовної онлайн-бібліотеки у вагонах та уважно слідкувати за оновленнями. А ми уважно слідкуємо за безпечністю всіх маршрутів та вчасністю стиковок.

ОНОВЛЕНО: В Укрзалізниці повідомили, що відновлення ділянки поблизу Тернополя триватиме щонайменше до вечора.

— Наші шатли в роботі, понад 2000 порцій сніданків — у пасажирів, а поїзди західного напрямку прямують з пришвидшенням на всіх можливих ділянках, щоб скоротити відставання. — додали у відомстві.

Довідка: Перелік затримок можна переглянути у списку рейсів, що затримуються

 

Читайте також:

Друга бустерна вакцинація проти COVID-19: кому не рекомендують робити

У Вінниці переносять композицію «Пам’яті Небесної сотні та Героїв АТО». Яка ваша думка?

Прості поради безпеки, як користуватися громадськими безоплатними мережами Wi-Fi

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрий Олийник

    Це було вчора я попав

keyboard_arrow_up