Корея, Старе Місто та інші: де у Вінниці заасфальтували приватний сектор

Корея, Старе Місто та інші: де у Вінниці заасфальтували приватний сектор
  • Заявки на участь у програмі співфінансування асфальтування доріг від мешканців приватного сектору надходять зазвичай наприкінці року. 

Упродовж 2018-2019 років у Вінниці провели 87 загальних зборів громадян, під час яких роз'яснили умови дольової участі населення в проведенні капітального ремонту доріг.

На капітальний ремонт ділянок 20-ти вулиць з бюджету Вінницької міської ОТГ виділили 13,7 мільйони гривень. Ініціативні групи зібрали з мешканців 1,5 мільйона гривень.

— У минулому році було заасфальтовано ділянки на 20 вулицях, — розповіла голова Асоціації органів самоорганізації населення Вінницької міської ОТГ Наталія Панчук.

Відео дня

Роботи стартували у травні.

Заасфальтували:

  • проїзд Привокзальний від будинку №6а до провулку Привокзального;
  • 2-ий провулок Морозової від вулиці Морозової до 1-го проїзду Чумацького;
  • 1-ий пров. Кооперативний;
  • вул. Лермонтова від вул. С. Щедріна до буд. 100 по вул Лермонтова.
  • перший проїзд Константиновича;
  • 1-му пров. Ботанічному від 4-го пров. Руданського до буд. №11 по 1-му пров. Ботанічному;
  • вул. Добролюбова від 1-го пров. Лермонтова до буд. № 41 по вул. Добролюбова;
  • провулок Ціолковського;
  • 2-й пров. Лермонтова від С. Щедріна до вул. Добролюбова.

Асфальтували у 2019 році й 3-ій пров. Д. Нечая від вул. Д. Нечая до вул. П. Яр; 2-ий пров. Д. Нечая від будинку №4 до вул. П. Яр; вул. Грушева від пров. Скоропадського до будинку №1 по вул. Грушевій. Роботи виконали й по вулиці Вишневського від 3-го пров. Вишневського до 1-го пров. Вишневського, по провулку Лисенка та Привокзальний, 9-19.

Також роботи проводились по вулиці С. Щедріна від провулку Пугачова до буд. №35 вулиці Щедріна; вулиці Петрусенка від буд. №2 до вулиці Пестеля; вулиці Пестеля, 31 - 40; узвіз Вишневий; вулиця Лісова.

Оновлювати дороги на умовах співфінансування у приватному секторі обіцяють продовжити і цього року.  


Читайте також:

Як жителі на Пирогова не дають забудувати свій двір

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Valery Grinchuk

    ГАРНА СХЕМА.Гроші вимагають без всяких документів.гроші ніде не фіксуються все на ЧИСТІ ХАБАРІ .Я платник податку держслужбовці живут з цих податків менше крадіть вистачить і на дорогу
  • Martin Libher

    напевно в кінці вулиці чи суддя чи прокурор мешкає😂😂😂 так гарно тільки ім роблять , ще поребріки високі і освітлення 😂😂😂
  • Андрій Андрійчук

    Молодці ось це гарні новини!!!
  • Denter Black

    а де пішохідні доріжки?

    AK reply Denter Black

    Зайняті переміщеним на 1-2 метри парканом. (У себе вкрали, щоб огірочки посіяти, ознака місцевої культури)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up