Київський міст обіцяють «здати» восени 2017 року. Але не повністю

Київський міст обіцяють «здати» восени 2017 року. Але не повністю
  • На Чорновола вкотре змінюють схему руху транспорту. А будівельники пришвидшать ремонти
  • Тролейбуси №4 та №10 пустять через Центральний міст, а на Київському мосту залишать відкритою одну смугу
  • Як каже виконроб з «МСУ-2», восени відкриють проїзд. Але є нюанси

Від завтра, 10 серпня, вкотре змінюють схему руху транспорту. На сайті міськради написали, що залишиться лише одна смуга для проїзду, поставлять світлофори.

А тролейбуси №4 та №10 знову будуть їздити через Центральний міст. Причина — будівельники хочуть прискорити роботи. А «20хвилин» подивилися, що зробили мостобудівельники з київської компанії «МСУ-2» за п’ять місяців роботи.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити BYD в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Реконструкція Київського мосту триває з березня. За цей час робочі зняли асфальт з половини шляхопроводу, укріпили під’їзди на міст, забетонували частину опор та інше.

Відео дня

На тій частині мосту, де немає асфальту, будівельники зробили багато отворів — тут закріплюватимуть риштування, яке необхідно робітникам «знизу». А ближче до переїзду в бік Київської побачили, що робочі почали «різати» міст

— Це підготовчі роботи. Зрізаємо шви між плитами, щоб їх легше було знімати, — розказав один з робітників. Та сказав, що все інше можна запитати у «старшого»

У будівельному містечку зустріли виконроба «МСУ-2» Олега Горецького. Чоловік розказав, що зменшення смуг для проїзду їм треба, щоб пришвидшити ремонти.

— Скоро розпочнемо укріплювати арки з іншого боку. Скільки часу буде діяти нова схема руху — не можу сказати. Але реверс та зменшення руху нам потрібно буде часто, бо під час бетонування треба мінімальне навантаження на міст. Взагалі, по технології, бетон має застигати без шкідливих вібрацій та «гупання» машин зверху.

Зараз по мосту має право їздити громадський транспорт, поліція та карети швидкої. А ще спецтранспорт, накшталт тракторів, вантажівок із дозволами тощо.

— Проблема не в тролейбусах, а в приватних машинах. Вони тут цілодобово їздять, оминаючи пости (Укртрансбезпеки - авт.), — каже виконроб Горецький.

За його словами, роботи «зверху» будуть тоді, коли закінчать укріплювати опори. Тоді як на будмайданчику вже є необхідна кількість балок для заміни. Тим не менш, вінничани неодноразово скаржилися, що будівельники «нічого не роблять». На це Олег Горецький каже, що вони «встигають по графіку»

— Проїзд відкриємо в цьому році. По обидві сторони мосту. Маємо встигнути в жовтні-листопаді. Але, можливо, що з одного боку відкриємо неповних дві смуги… Я зараз не можу точно сказати, бо заважають комунікації, труби, що під пішохідною частиною мосту, — сказав виконроб.

Нагадаємо, що міст на вулиці Чорновола побудували ще в середині 60-х років. З того часу його не ремонтували. До кінця листопада 2017 року мостобудівельники з київської компанії «МСУ-2» посилять опори мосту, замінять дорожнє покриття, розширять пішохідну частину мосту, зроблять нову зливову каналізацію та багато іншого. Це коштуватиме місту 56,5 мільйона гривень.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (28)
  • Anonymous

    Да-а-а. Почитал коменты и еще раз убедился.

    У нас в стране все знают как ремонтировать/строить/содержать дороги, играть в футбол и лечить людей.

    Вот только в строители/дорожники, доктора и футболисты понабирали почему-то самых бестолковых.

    А вот если все умеют делать перечисленное мною (за редким исключением комментаторов - скорее всего это как раз строители/дорожники/ доктора и футболисты)  то почему Вы "проффесионалы" работаете менеджерами, торгпредами, курьерами, юристами и барменами.

    Выходите и покажите нам безруким-безногим-безголовым как строить, лечить и играть.

    Дядя Вова reply Anonymous

    А не покажут.

    Давненько уже наблюдаю этот "авторитетный" питомник. Узкий высокопрофессиональный круг специалистов. Одни и те же. По всякому делу имеют свое высокоинтеллектуальное суждение.

    Но за мониторчик загляни - а и нет там ничего. Пустое место. П****ь же не мешки ворочать.

    Anonymous reply Дядя Вова

    Ты часом не в горисполкоме работаешь?

    И главное что бы за твоим монитором не оказалось ....(подставь сам хто ты есть).

    А это специально для тебя   https://www.youtube.com/watch?v=t_LknzyRAqY

    Дядя Вова reply Anonymous

    К твоему несчастью, я не работаю  в твоем горисполкоме...

    Скорость очень недешевое удовольствие. Боюсь твоему горисполкому не по карману такие технологии.

    А вот это специально для  тебя (ну или таких как ты...) http://www.chinadaily.com.cn/china/2015-11/11/content_22425536.htm

    Надеюсь, осилишь.

    Anonymous reply Дядя Вова

    Вижу ты из "секты веры в покращення" от горисполкома.

    В твоей же ссылке самоё главное вот это: The short construction time means less inconvenience for residents, he said.

    Нужно меньше Хфонтанов строить и больше толковых проектов для города (мосты, переезды, подземные переходы, естакады и т.д.), а не показуха которой занимается горисполком. А денег у горисполкома вагон и маленькая тележка - только в прошлом году 650 млн. грн. болтались без использовани и дела на депозите, вместо нормальных проектов.

    Дядя Вова reply Anonymous

    Ну вот опять, "вижу", "секта", "депозит". Вижу всех насквозь!

    Ну какой, нахрен, депозит?! В нацбанке, что ли, депозит!?

    Живите долго, плюсуйте друг другу, а я пойду...

    Anonymous reply Дядя Вова

    Если ты т*пой не обязательно об этом всем рассказывать.

    Нбу депозитами не занимается эта для таких как ты.

    Горисполком продержал деньги (650 млн. в 2016 году) на депозитах в банках, вместо того что бы использовать на нужды общества Винницы. Напиши в горисполком запрос на публичную информацию и узнай сколько, где и какой период лежало на депозитах - ты будешь удивлён.

    Дядя Вова reply Anonymous

    Переход на оскорбления, это от безнадеги? Это первое.

    И второе, если у тебя завалялся ответ на такой запрос - сбрось нам в эфир, вместе по-удивляемся.

    НБУ не занимается депозитами! Таневже!

    Anonymous reply Дядя Вова

    Правда и оскробления это разные вещи и если ты не можешь это отличить, то это твои проблемы.

    В горисполком с запросом вперёд, а то привыкли всё на халяву.

    И прикинь, НБУ таки не занимаеться депозитами. Покажешь договор депозита с НБУ (за 2017 год) или так балабол?

    Дядя Вова reply Anonymous

    Ты действительно тугой на внутреннее ухо!?Депозиты в нбу? Слово "сарказм" тебе знакомо?

    Общение с тобой скучно и даже начинает раздражать. Кроме эмоций никакого конструктива. Все на уровне "моя бабка-сусідка казала".

    Бувай анонім.

    Anonymous reply Дядя Вова

    Ну, да как только необходимо слова потвердть бумажкой, сразу сарказм и нбу уже не занимается депозитами, сразу скучно - пока балабол.

    Богдан Пупкин reply Anonymous

    так в том то и дело что вам безруким и безногоголовым не покажешь....   потому что все за бугор валят. там за эти таланты денюжку немного но больше платят.    а у нас не ценят.  у нас ценят менеджера который китайское гавно втюхает,  банкира который на кредит разведет ....   ну а строителя  медика и футболиста ждут там и там оценят)
  • Ололоша

    За півроку забетонували 2 з 16 арок, такими темпами тоді міст ше 3-4 роки робитимуть + купа іншої роботи окрім арок. Та і взагалі, що це за ремонт такий - ми тут поверх старого трухнявого бетону кинемо пару шматків арматури та замалюємо свіжим бетоном - і все буде ОК. Вони хоч обрахунки проводили, моделювали як нову конструкцію, чи воно не завалиться під власною вагою?

    Здається мені, що побудувати новий міст було б дешевше, безпечніше, швидше

    Богдан Пупкин reply Ололоша

    а они сейчас бабки выведут с бюджета  раздеребанят, налепят на бабу старую  пудры кило, потом пудра осыплется и они скажут что все херня Вовка.  Нужно сносить и новый строить. Вот тут и еще несколько семей разбагатеют на народном бабле)  одним словом  работы не початый край.   тем более сейчас же столько домов на берегу океана стоит, ждут своих владельцев...

    Николай Энэми reply Ололоша

    Та 3,14здец, будут этот мост мусолить ещё очень долго, и вообще почему в Виннице делает работу киевская компания?

    Богдан Пупкин reply Николай Энэми

    а по украине почти все,  или точно все компании мостостроительные это все одной семьи)  названий 10 а папа один)   тем более нужно же как то достраивать универмаг - плаза)
  • Дядя Вова

    Ага! Строителей - китайских! Инженеров - немецких! Докторов - еврейских. Солдат - американских! Только комментаторов оставим своих - они у нас самые вумные!
  • Жора

    Немцы в 41 году построили на старом городе понтонный мост за 2 недели.. На фото видно старогородскую церковь.Сейчас мост немного правее чем тот понтонный. Может их на две недели вернуть с того света чтобы они работу сделали. Немцы похоронены за универмагом возле церкви и на Тяжилове.

    Богдан Пупкин reply Жора

    ни там ни там уже ихх нет. все что выгребли перевежли под житомир

    Жора reply Богдан Пупкин

    Вот ихние могилы возле церкви за универмагом. После войны кресты убрали и все выровняли, засеяли травой. Там еще когда возле церкви было кладбище, то в этом месте  просто не хоронили.

    Богдан Пупкин reply Жора

    ты бы не спорил)   там нет уже останков.  было несколько офицерских захоронений которые наши выкопали и должны были  по всем правилам перевести в Хегевальд  район Гуйвы.  А вот то что польское кладбище там перерыли и сровняли с землей так это да)  там еще несколько лет назад можно было на  куски польских склепов наткнутся) а когда  копали котлован под пристройку к церквушке то землю высыпали рядом ,  потом еще по этих кучах на великах прыгали.  так вот я сам лично наблюдал торчащий кусок берцовой из земли.

    Жора reply Жора

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up