ДТП на Київському мосту: не розминулися три іномарки. Утворився затор

ДТП на Київському мосту: не розминулися три іномарки. Утворився затор

Сьогодні, 4 вересня 2019 року, у Вінниці сталася аварія. На місце приїхала швидка допомога. Водіям радять об’їхати Київський міст.

Аварія сталася на виїзді з Київського мосту в сторону вулиці Театральної близько пів на шосту годину вечора.

За словами свідків, водія Ніссану вдарили ззаду та він виїхав на зустрічну смугу, де врізався у Volkswagen.

На місце виклалили швидку допомогу.

Відео дня

Наш читач повідомляє, що ДТП сталася ще за участю чорного "Опеля". Автівка наразі стоїть на узбіччі.

На місце також приїхали два екіпажі патрульної поліції. Наразі вони регулюють рух. Водіїв попереджують про утворення затору.

—  В результаті зіткнення двоє людей постраждало, їх забрала швидка. Наразі поки це вся інформація. На місці події працює слідчо-оперативна група, — розповідає журналістці "20 хвилин" прес-офіцер "Патрульної поліції Вінниці" Тетяна Фіщук.

Подробиці ми повідомимо згодом, а поки що дивіться фото та відео з місця:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Олександр

    Співчуття всім хто постраждав ДТП  особливо водію нісану, по ходу можуть зробити що він без вини винуватий,поскільки можливо у справі фігурує поліцейське авто яке повертало ліворуч до "6-го від.", сподіваємося на конструктивне та правильне розслідування дтп, і невже тоді,в такому потоці машин нівкого не було регістратора щоб з'ясувати правду...але нажаль в нас "прав тот у кого больше прав".
  • Юрий Бондарук

    То ментівська "корочка" дає індульгенцію чи ні? Вони ж там постійно створюють аварійні ситуації.
  • Максим М-сим

  • Ольга Бойчук

    Nissan загальмував,щоб не " поцілувати "  Shkody попереду,яка притормозила,уникнув з нею зіткнення,але зразу ж відчув сильний удар від Ореl ,через який його викинуло на зустрічну смугу прямо на Volkswagen, але ніяк не виїхав на неї сам

    Максим М-сим reply Ольга Бойчук

    В цій ДТП, Нісану взагалі немає. Я був особисто на місці ДТП, і бачив всі три марки машин, які стали учасниками даної ДТП, і фотки з відео, я надіслав на 20хв.   То була Мітсубічі, сірого кольору, білий джип Фольсваген, і чорний Опель.  Висновок : якби їхали адекватніше, і тримали більш безпечну відстань один від одного, то б ДТП можна було уникнути. А у нас всі спішать, летять, а потім маємо різні ДТП.

    Ольга Бойчук reply Максим М-сим

    1) то був Нісан, лише диски від Міцубісі
    2) швидкість 56 км/год
    3) ви там були, я теж там була,бо мій чоловік за кермом Нісану....

    humaxor reply Ольга Бойчук

    То скажите вашему мужу, что нужно держать дистанцию, и не летать, тем более за рулем старенькой примеры. Понакрасили капоты, гонщики... И еще, лучше б ваш муж таки влупил стоящую машину, но нет, он принял вообще странное (это я мягко сказал, чтоб не матерится здесь) решение - вырулить на встречку. Гениально.

    Юрий Бондарук reply humaxor

    Згоден! Якого ... було рулити на зустрічну? Лупи "в сраку", якщо не встигаєш зупинитись. Водятли вашу дивізію!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up