У Корделівці на «зебрі» водій збив трьох пішоходів. Жінка та двоє дітей у реанімації

У Корделівці на «зебрі» водій збив трьох пішоходів. Жінка та двоє дітей у реанімації
  • Вчора, 1 вересня 2019 року, у селі Корделівка Калинівського району сталася аварія. Матір та двоє дітей у важкому стані госпіталізовані до лікарень.
  • У соцмережах оголосили збір допомоги.

— 41-річний водій автомобіля «Міцубісі Лансер», житель міста Вінниці, допустив наїзд на 26-річну жінку та двох її малолітніх дітей: 4-річну дівчинку та 10-річного хлопчика. Вони переходили дорогу по пішохідному переходу, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Потерпілих у важкому стані госпіталізували до лікарень.
За інформацією поліції, водій освідуваний.

Відео дня

— Водій був тверезий. Автомобіль поміщено на арештмайданчик. Наразі призначено проведення ряду експертиз, — зазначають правоохоронці.

За фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. 

Просять допомогти врятувати дівчинку 

—  Дівчинка Ангеліна в тяжкому стані. Сьогодні консиліум лікарів вирішив транспортувати у вінницьку обласну. На дівчинку чекає операція, — розповідає журналістці «20 хвилин» двоюрідна сестра Маша, яка знаходиться біля потерплої.

Родичі просять допомогти їм врятувати Ангелінку.

Номер картки для допомоги 5168 7427 0080 9431 (Хомюк Анатолій Степанович - чоловік жінки та вітчим дітей)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (60)
  • Юрий Бондарук

    А взагалі: ВОДІЇ НЕ ЕКОНОМТЕ НА ВІДЕОРЕЄСТРАТОРІ! Там зразу видно, хто звідки і на яке світло і з якою швидкістю. Мене особисто два рази виручав. Нікому нічого не доводиш - подивилися "кіно" і все зразу стає зрозуміло. (НЕ РЕКЛАМА)
  • Юрий Бондарук

    У кожного пішохода ЗАВЖДИ є вибір: переходити ГОРДО І БОЛЯЧЕ, АБО ВВІЧЛИВО І ЦІЛО. Вибір за тобою. Кожен сам для себе вирішує. Ще одне прислівя в тему: Краще побути 5 секунд боягузом, чим все життя покійником! Всім удачі та розсудливості!

    Ты лох reply Юрий Бондарук

    У каждого пешехода есть выбор терпеть или разбить быдло водителю голову.

    Ярослав reply Ты лох

    У каждого водителя есть1.5т инструмент, против 100кг макс пешиходного куска мяса.
    Ваш ход.

    Юрий Бондарук reply Ты лох

    ))) боец ты наш смелый)))
  • Inna Sobchuk

    Немає у водіїв звички пропускати пішоходів на пішоходному переході. За кордоном всюди камери і водієві приходить штраф за те, що не пропустив пішоходів на переході. Вони зупиняються ще тоді коли людина наближається до переходу. У нас можна безкінечно чекати. Якщо з однієї сторони пропустили, то з іншої знов треба чекати на середині дороги поки хтось зупиниться.

    Ярослав reply Inna Sobchuk

    Не бачив ще водія який мене б не пропустив. Серйозно, навіть коли тобі не потрібно, але так сталося що стоїш, в районі переходу, то всеодно зупиняються!
    А от коли регульований перехід, тот тут джекпот: водійки!, із телефоном у руках що виїждають на перехрестя на жовтий сигнал, таким чином виїзджають на перехід коли там повно народу.

    Inna Sobchuk reply Inna Sobchuk

    Давайте тоді на Африку рівнятись

    Римский Александр reply Inna Sobchuk

    Inna Sobchuk вы в Африке или Азии попробуйте дорогу перейти. Там всё ещё намного хуже.

    Юрий Бондарук reply Римский Александр

    ) водії вийдуть та ще й під надають)
  • Світлана Головата

    чому в нас не зроблять як в польщі в ночі ходити з позначкою або включиним фанаром в телефоні .чомусь в других країнах дбають про свою безпеку а в нас як завжди навпаки .там навіть на пішоходному переході перед школою стоїть людина і проводить дітей і в шкільному автобусі є людина яка їде з дітьми і відповідає за них ....а в нас тільки здавай гроші до школи на шторм і т.д.....а про безпеку і ніхто не думає
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up