Доля «евроблях» знову в тумані та де швидше заробити на бензин: огляд автоновин

Доля «евроблях» знову в тумані та де швидше заробити на бензин: огляд автоновин
  • Разом з головним авто-сайтом України AUTO.RIA, зібрали важливі новини минулого тижня
  • П’ять хвилин — і ви дізнаєтеся про тимчасову реєстрацію і техогляд для «євроблях» та в якій країні можна швидше заробити на літр бензину.   
  • Ще розкажемо,  чим братиме новий Santa Fe і тест Kia CEED.

Тимчасова реєстрація і техогляд для «євроблях»: все з початку!

Хоча Верховна рада відправилась на канікули, прийнявши законопроекти №8487 і 8488 «за основу», питання обліку машин на «евробляхах» залишилося з нами.

Знову підняти наболілу тему вирішив правозахисник Володимир Караваєв, зазначивши, що ініціатива, яку почали обговорювати в кабінетах влади, в найближчому майбутньому може багато що змінити для водіїв авто на єврономерах.

Читайте більше …

Відео дня

 

Ціна палива: в якій країні можна швидше заробити на літр бензину?

Багатьом вартість палива здається завеликою. Насправді, все залежить від товщини гаманця, а точніше його вмісту. Внести ясність у питання вирішило агентство Bloomberg, фахівці якого чесно порівняли обидві сторони і представили рейтинг цін на паливо в різних країнах з урахуванням, перш за все, доходів громадян.

Отже, пропонуємо ознайомитися з списком країн, де заробити на 1 літр бензину можна з легкістю, а також дізнатися про державах, де кожна крапля пального дається потом і кров'ю.

Читайте більше ...

 

Автомобіль тижня: Hyundai Santa Fe

Уже кілька місяців кросовер Hyundai Santa Fe освоює ринки США і Кореї, але для української публіки він новачок. Втім, перші знайомства з четвертої генерацією SUV вже відбулися: в Києві пройшла офіційна презентація кросовера, в рамках якої вдалося зібрати всю інформацію про нього.

Про ціни, комплектації, нововведення, на які наважився автовиробник, ви можете дізнатися з нашого матеріалу.

Читайте більше ...

 

Закосив під «джип»: Skoda представила Karoq Scout

Skoda Karoq, наслідуючи приклад моделей Octavia і Kodiaq, вирішив освоїти бездоріжжя. Автовиробник працює над новою версією автівки під найменуванням Scout, що передбачає наявність повного приводу і іншого добра, що так цінують «джипери».

Офіційна презентація Karoq Scout відбудеться на Паризькому автосалоні восени, проте вже зараз в Мережу витекли перші знімки майбутнього кросовера, а також деяка інформація про нього.

Читайте більше ...

 

Тест-драйв Kia CEED

Днями відбулося знайомство редакції AUTO.RIA з новим поколінням Kia CEED. Хочемо поділитися враженнями: хетчбек позбувся не тільки легковажного апострофа в імені - разом з ним зникла клиноподібна форма кузова, динамічний силует і експресія.

Тепер замість висхідній поясної лінії - намальований циркулем півмісяць дверного отвору. Замість динаміки - спокій. Як мінімум, автівка стала чеснішою.

Читайте більше …

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up