Нові правила розмитнення, п'яне божевілля та ТОП-10 машин світу. Огляд автоновин

Нові правила розмитнення, п'яне божевілля та ТОП-10 машин світу. Огляд автоновин
  • Разом з головним авто-сайтом України AUTO.RIA, зібрали важливі новини минулого тижня
  • П’ять хвилин — і ви дізнаєтеся про нові правила розмитнення автівок та як вони відобразяться на ціні авто
  • Ще розкажемо, чи штрафують зараз за євро бляхи

Дев'ять з половиною питань про законопроекти 8487 і 8488

Якби закони були написані просто, професія юриста опинилась би там, де зараз динозаври. Але, поки документи прийнято складати «юридичною мовою», доводиться розтлумачувати практичний зміст того, що закодовано в статтях, підпунктах, і обв'язане перехресними посиланнями.

Дев'ять з половиною головних питань, які задавали читачі про законопроекти, які найімовірніше стануть законами, і змінять правила розмитнення, ми описали простими словами, щоб одразу можна було зрозуміти, що та як зміниться, якщо восени депутати проголосують за ці документи.

Відео дня

Читати більше...

 

Якими будуть ціни на автомобілі, якщо проект №8487 стане законом?

До речі, а ось і «загублена» половинка десятого питання. Скільки коштуватимуть «свіжопригнані» машини, якщо акциз почнуть рахувати по-новому? А якщо порівняти ці ціни з тими, що є на авторинку зараз? А ще, якщо для прикладів взяти автомобілі різних класів, і на додачу різного року випуску?

Ми відповімо: не проблема, все зроблено. Вивчайте, порівнюйте, і навіть розраховуйте вартість розмитнення за «формулою акцизу» самостійно, у нас для цього є спеціальний калькулятор.

Читати більше...

 

Чи штрафують зараз за «євробляхи»?

Цікаве питання: поки держава намагається врегулювати проблему з постійно зростаючим парком нерозмитнених автомобілів, при чому зробити це компромісним шляхом, чи не застосовує та ж держава «метод батога» з іншого боку?

Вивчивши офіційну статистику від ДФС, скажемо так: штрафують і чимало, єдиний момент – про «максималку», тобто 300% митних платежів, у листі податківців ні слова. Чи то забули, чи то поки 485-ту тимчасово не «оформляють».

Читати більше...

 

15 машин патрульної поліції влаштували погоню за п'яним водієм

В цій історії не вистачає тільки Супермена, Жінки-кішки і кількох гелікоптерів. А так би вийшов фільм зі спецефектами наяву, такими, що жодному голлівудському сценаристу і в голову б не прийшло. Хоча насправді історія ця досить проста і водночас сумна: нетверезий водій наїхав (в прямому розумінні терміна, тобто автомобілем) на поліцейського, потім дав драла.

У гонитві брали участь 15 патрульних екіпажів, а для затримання порушника дорогу (знову відчувається вплив Голлівуду, правда?) перекрили вантажівкою, яку «гонщик» вже об'їхати не зміг і розбив свій автомобіль. При затриманні у втікача знайшли запасний комплект автомобільних номерів, - знову шпигунські мотиви.

А насправді ж тут лише суміш безглуздя, алкоголю та відчуття безвідповідальності. Адже жартувати про кіно можна скільки завгодно, і добре, що в цій історії ніхто не загинув, адже все могло обернутися куди гірше, явно не з умовним хеппі-ендом.

 Читати більше...

 

Топ-10 найпопулярніших машин у світі. Чия зверху?

До того моменту, поки ви натиснете «читати більше», спробуйте вгадати: хто на якому місці з «незмінної трійки лідерів»: Volkswagen Golf, Toyota Corolla чи Ford F-series?

Якщо думаєте, що це легке завдання, ось друге питання: скільки в світовому ТОП-10 бестселерів кросоверів? Готові перевірити свої знання світового авторинку? – клікайте на «читати більше»!

 Читати більше...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Читайте також:

Розмитнення "євроблях" та шпигунське відео нового MB S-class. Огляд автоновин

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up