Розмитнення "євроблях" та шпигунське відео нового MB S-class. Огляд автоновин

Розмитнення "євроблях" та шпигунське відео нового MB S-class. Огляд автоновин
  • Ми, разом з головним авто-сайтом України AUTO.RIA, зібрали головні новини минулого тижня.
  • Витратьте п’ять хвилин свого часу, щоб дізнатися про зміну правил розмитнення, чому німці «викидають» дизелі та переглянути шпигунське відео нового MB S-class і електрокросовер від Skoda.

Акція «євроблях» під Верховною Радою і початок зміни правил розмитнення

Терпіння не безмежне, тим паче, якщо намагатися «затягнути гайки міцніше». Постанова Кабміну, яка розширила повноваження поліції, внаслідок чого почалися затримання авто на іноземній реєстрації, змусила активістів ГО «Авто Євро Сила» в терміновому порядку організувати акцію протесту.

Тисячі водіїв «євроблях» зібралися біля стін Кабміну та Верховної Ради з вимогами припинити репресії і повернутися до вирішення «підзабутого» питання з врегулюванням правил розмитнення вживаних автомобілів.

Відео дня

Три дні, проведені активістами в урядовому кварталі, не пройшли марно: в останній пленарний день Верховної Ради, на «годині запитань до уряду» Прем'єр-міністр пообіцяв розпорядитися припинити каральні заходи проти водіїв авто на іноземній реєстрації, а депутати, зібравшись з силами і «підбадьорювані» закликами спікера, зуміли проголосувати у першому читанні за «комітетські» законопроекти, що скасовують норми «Євро» і встановлюють акциз за новою формулою. Загалом, фундамент закладено, а восени правила розмитнення буде визначено остаточно.

Читати більше...

 

Пільгове розмитнення: Президент відповів на петицію

Це просто збіг обставин: подія ця не пов'язана ні з акцією «Авто Євро Сили», ні з рішенням Парламенту. Петиція, в якій автор запропонував на постійній основі закріпити ставки акцизу для розмитнення вживаних автомобілів із «Закону Горвата» отримала необхідну кількість підписів, і, відповідно, Президент не міг залишити цей документ без відповіді.

Відповідь, втім, не стала сенсацією: Петро Порошенко рекомендував звернути увагу на «комітетські» законопроекти, ті, що з «формулою акцизу», і які вже прийняті в першому читанні, та, традиційно, доручив Кабміну вивчити питання більш детально. Коротко – «формула акцизу» отримала ще один «плюсик», і тепер більш зрозуміло, як в майбутньому виглядатимуть нові правила розмитнення.

Читати більше...

 

Не дочекаєтеся: німці не продаватимуть свої дизельні авто за безцінь

«Дизельгейт», а також ряд заборон на дизельні авто в Німеччині обвалив ціни на автомобілі такого типу. Десятирічний «Пассат» на «вторинці» став коштувати близько тисячі євро, при тому, що йдеться про абсолютно справні авто, часто з невеликим пробігом в кілька десятків тисяч кілометрів. Але, про продаж в другі руки не йдеться: німцям запропонували привабливе рішення – здавши дизельну легківку на утилізацію, за умови покупки нового авто того ж виробника, власник отримує премію у розмірі 7 тисяч євро. В офіційні пункти прийому «ґебраухтваґенів» на переробку вишикувалися черги, а працюючі там механіки, пускаючи сльозу, приступають до розбирання цілком «живих» автомобілів...

Читати більше...

 

Відео: Mercedes S-класу нового покоління виїхав на дороги загального користування

Позитивний момент, що в добірку новин тижня, щодо яких читачі виявляли найбільший інтерес, потрапили не тільки теми «євроблях» та розмитнення, а й кілька нових автомобілів. Один із них – флагманський седан Mercedes, який завжди задавав тон в преміум-сегменті. Також «Еска» цікава тим, що на ній неодноразово вперше реалізовувалися новітні технічні рішення.

 

Поки офіційної інформації про S-клас наступного покоління небагато, адже продажі автомобіля повинні початися тільки в 2020-му році, але на шпигунському відео вже можна розглянути деякі деталі передсерійного тестового зразка.

Читати більше...

 

Skoda випустить спортивний електрокросовер із запасом ходу 500 км

Лише прочитавши заголовок стає цікаво: марка, продукція якої зазвичай не лякає цінами, випустить кросовер, спортивний, та ще й на електротязі! А запас ходу в 500 кілометрів, ймовірно, з можливістю швидкої зарядки (оскільки від побутової мережі «заправка» батареї такої ємності займе кілька діб) робить автомобіль достатньо практичним, і, що більш важливо – конкурентоспроможним в сегменті електромобілів. Залишається дочекатися 2020-го року, коли машина буде представлена публіці, виробник оголосить всі характеристики, доступні опції, ну і головне – ціну новинки.

Читати більше...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Читайте також:

«Листи щастя» та ціна «легалізації євроблях». Огляд головних автоновин за тиждень

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден Від читача 18:58 смс для Анечки 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up