Для зручності маломобільних мешканців: у Вінниці почали ремонтувати тротуари

Для зручності маломобільних мешканців: у Вінниці почали ремонтувати тротуари
  • На вулиці Артинова розпочали ремонт тротуарів, щоб зробити їх зручнішими для маломобільних мешканців.

Як повідомляють у Агенції просторового розвитку, Департамент благоустрою провів моніторинг наявних перешкод на тротуарах в центрі міста та запропонував ескізні рішення, які максимально відповідають не лише аспектам безбар’єрності, але і формуванню комфортного міського середовища.

Наступним етапом стала вулиця Артинова, на якій розпочались роботи з усунення на тротуарах перешкод для руху маломобільних мешканців.

Відео дня

Запланували адаптацію 16-ти пандусів та заміну відкритих водовідвідних лотків. Через економію бюджетних коштів в умовах воєнного стану комплексні реконструкції є непріоритетними, тому важливо сфокусуватись лише на найважливіших аспектах вуличної інфраструктури, і створення безбар’єрного середовища є одним із таких пріоритетів.

Роботи на Артинова є логічним продовженням тестового проекту зі створення безбар’єрного середовища на Театральна, який втілили наприкінці минулого року.

Тоді кошти надав Integrated Urban Development in Ukraine II, що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки урядів Німеччини та Швейцарії.

 

Читайте також:

Заслужений донор України: вінничанин Ігор Стремецький здав майже 70 літрів крові

За донат виграв 100 тисяч. Щасливчик з Вінниці витратить кошти на лазню для захисників

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (47)
  • Sergey Belozor

    Подія світового масштабу. Це їхня робота.
  • Ярик Пашкевич

    цікаво друге.. як питання по мобільності підіймають ,говорять що    біля лікарень , в центрі п..да , з'являється купа ботів " інвалідів" що оруть що все гуд , круто. Одному , що валав " на київський супер для колясочников" я  запропонував проїхатись хоча б з мклшмд до зупинки... щось він хутко зник 😂😂
    то що з'їзди роблять , то гуд... а самі тротуари то і в центрі п..ць.. то сітілайт , то яма , то клумба... про пандуси я промовчу ..  бо " от вам треба пандус бо ви..бимо, " ....  " ок , ось вам пандус " .. під 60% , 😂😂
  • Галина

    А можна це зробити після війни? А  тепер всі гроші на оборону віддати? Бо як прилетить, тоді дійсно жодний колясочник ніде не проїде ?!
  • Наталія Навроцька

    Тепер на тих понижених тротуарах ще зручніше буде паркуватися мудакам

keyboard_arrow_up