Без бампера: розповіли подробиці ДТП біля «Південного Бугу» з поліцейським Пріусом

Без бампера: розповіли подробиці ДТП біля «Південного Бугу» з поліцейським Пріусом

Сьогодні, 23 червня 2019 року, у Вінниці сталася аварія за участі водія мікроавтобуса та поліцейської патрульної автівки.

Аварія сталася вночі, близько пів на четверту годину, на перехресті вулиць  Київська-Коцюбинського біля готелю «Південний Буг».

— Водій мікроавтобуса Volkswagen Transporter здійснив проїзд на заборонене червоне світло та допустив зіткнення зі службовим автомобілем Toyota Prius, — повідомляє прес-офіцер «Патрульна поліція Вінниці» Тетяна Фіщук.

За її словами, на винуватця ДТП склали протокол за ст. 124 КУпАП.

Відео дня

У соцмережі виклали відео, як патрульні відтягують Toyota Prius з місця зіткнення. Під час цього відривається бампер:

Дивіться також фото з місця ДТП, які виклали на ФБ у групі "ДКВ":

 

Нагадаємо, 24 лютого, перегони з патрульними влаштував водій «Волги». Вінничани повідомили, що водій може бути п'яний. Автівку зупинили на вулиці Київській, але водій вирішив втекти. Тікаючи він в'їхав у два «Пріуса». Загалом чоловік заробив аж 10 адмінматеріалів. Затримали його на вулиці Данила Нечая. Ослідування підтвердило факт алкогольного сп'яніння.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Саа Чех

    Де відео???
    Покажіть як завжди це робите
  • Ярослав

    Ці Пріуси таке гівно. Плюнеш на нього - вм'ятина!
    Законодавчто потрібно заборонити всі автомобілі із пластмасовими бамберами, жерстяним корпусом іт.д. Бо такі після першого куща перетворюються на сміття. Бампер повинен захищати двигун і інший вміст автомобіля (в т.ч. людей) від прониканення чого-небуть, а не м'ятись від того що в нього вперлись ногою!

    Лишь бы как reply Ярослав

    Бампер в первую очередь это элемент пассивной защиты пешехода.
    А принцип защиты тех кто в салоне это сминание элементов кузова при ДТП.
    Если идти по твоему пути автомобили должны быть цельнолитыми из чугуна и стали из слоями железобетона и композитной керамики между ними. По принципу танков и боевых кораблей.

    Ярослав reply Лишь бы как

    "из чугуна и стали из слоями железобетонаl"
    Такі є, і нажаль задорогі. Взагалі, все життя поліцейське авто мало буде еращим ні авто рядового Васі, із службових міркувань. Нажаль наші ділки замість правильного авто гроші в кишеню, на своє авто (яке більш правильніше ніж службові).

    Ярослав reply Лишь бы как

    Я прекрасно знаю чим зараз вважається "бампер".
    Пішохід 100КГ, авто 1500КГ, 1.5т пухова подушка на швидкості 15гм/год (повільніше лише стоять) дасть такого стусана ідіоту що кинувся поперек, що цього достатньо.
    І Бампер в першу чергу елемен захисту автомобіля, із самого початку таким був. Це вже останню декаду безмозкі люди почали гнути палку в сторону захисту ідіотів!

    лишь бы как reply Ярослав

    https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%80
    хотелось бы ссылку на ж/б и чугуниевые автомобили

    Ярослав reply лишь бы как

    https://en.wikipedia.org/wiki/Bumper_(car)
    A bumper is a structure attached to or integrated with the front and rear ends of a motor vehicle, to absorb impact in a minor collision, ideally minimizing repair costs.
    Давайте не будемо кидатися какашками.
    Ви при своємк, я - при своєму. Автомобіль коштує забагато, щоб розмінюватись на одноразові моделі. І заради цілістності біоматеріалу що раптово вискочить на дорогу (людиною таких назвати тяжко), я не маю наміру жертвувати функціональнустю транспортного засобу.
    Я прекрасно усвідомлюю що в конкретному випадку коля буде моя об'єективна вина мені від цього краще не буде, але шкода від такого вкрай несприятливого результату абсолютно мізерна від шкоди завданої відсутністью нормального бампера.

    лишь бы как reply Ярослав

    Причем тут какашки. Ведем нормальный диалог без перехода на личности. Мне абсолютно безразлично поменяешь ты мнение или нет.
    Весь мир считает бампер расходным материалом. В той же Европе в порядке вещей при парковке упереться бампером в соседний автомобиль и даже подвинуть его. Но в то же время никто там не поднимает вопрос о том что надо вместо пластиковых бамперов ставить отвалы.

    Ярослав reply лишь бы как

    Хлопче, от ти живеш де? В Європі? В США? Японії? Ні, ти живеж в Україні. Якого чорта ти намагаєшся застосувати чужі норми у нас? В Європі воно може й прийнятно по причині сотні деталей, що відрізняються від українського сьогодення. і у нас воно абсолютно не потрібно. У нас слава богу хватає місця на вулицях щоб паркуватись із дотриманням нормальної дистації, тому впиратись бампером у нас ніфіга не норма!
    Та ж сама ситуація із дибілізмом навколо електрокарів: для нормальних людей авто - інструмент, а не іграшка до якої тре міняти батарейки кожні 5хв.

    Юра Жук reply Ярослав

    Точно! Негайно всіх пересадити на радянські авто, в яких залізні бампера!

    Ярослав reply Юра Жук

    Якщо адекватних сучасних моделей немає, то виходу іншого немає.

    Орест Лютий reply Ярослав

    Точно, навіть якщо і поліцейського встане пуц..рина то може в цей час вигнутись дах ....ах ах ах...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up