ДТП біля ринку «Урожай»: на перехресті не розминулися трамваї №1 та №3

ДТП біля ринку «Урожай»: на перехресті не розминулися трамваї №1 та №3

Сьогодні, 15 травня 2019 року, у Вінниці сталася аварія за участі громадського транспорту. Фото виклали в соцмережі.

Аварія сталася близько 10 години. На перехресті вулиць Келецької та Пирогова навпроти ринку «Урожай» не розминулися два трамваї.

— На місце ДТП виїхав патруль поліції. Відомо, що зіткнулися два трамваї, які курсують за маршрутами №1 та №3. Інформації про потерпілих наразі ще не маємо. На місці працюють фахівці, —  розказує журналістці "20 хвилин" прес-офіцер Патрульної поліції Вінниці Тетяна Фіщук.

Відомо, що ускладений рух у напрямку вулиці Скалецького.

Відео дня

Дивіться фото, які виклали у соцмережі:

Нагадаємо, 2 травня, у Вінниці сталася аварія за участі громадського транспорту. За фактом травмування людей під час зіткнення трамвая та тролейбуса відкрито кримінальне провадження.

Читайте також:

Відео дня: пасажири вийшли з тролейбуса та штовхають його на перехресті

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Таня Танюшка

    та за ті копійки усі тікають з того депо, що водії що кондуктори!  на склі передньому зараз кожен другий трамвай написано "Учень",то що з учня взяти.....
  • Waclaw Siwajew

    Я був на місці , бачив. Типові "мажори", однозначно діти депутатів куплені права.
  • Юрий Бондарук

    ))) та водіі безбашенні))) ще й  в трамвая тормозів НЕМАЄ! Після того, як в мою машину в'їхала тітка на трамваї ("-я і пісок сипала і ручні гальма включала") я їх боюся як вогню! Ну їх нах, вони ж завжди праві)))
  • Татьяна Калиничева

    Ну, тут уже стрелочника нет, на которого можно все свалить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на двох маршрутах 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький 10:15 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 10:11 У Вінниці майже 40 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 09:15 Сьогодні — Велика середа. Про суть третього дня Страсного тижня і головні правила 09:15 Вінничанка Валентина Порицька понад півсторіччя працює на одному місці 08:55 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:24 Сьогодні вітаємо Тамару та Макара. Історія та прикмети 1 травня 22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 З 1 травня ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up