З Києва до Вінниці за 19 хвилин: розказали про основні маршрути Hyperloop

З Києва до Вінниці за 19 хвилин: розказали про основні маршрути Hyperloop

В Україні планують запровадити вакуумні поїзди, що курсують зі швидкістю 1 080 км/год. Прогнозують, що буде 8 маршрутів, один із яких заїжатиме до Вінниці.

Про це йдеться у науково-технічному дослідженні "Перспективи розвитку транспорту п'ятого покоління в Україні", яке було проведене за замовленням Міністерства інфраструктури України.

— Час перебування в дорозі на маршрутах вакуумних поїздів буде становити: "Київ - Львів" 37 хвилин; "Київ - Одеса" 35 хвилин; "Київ - Харків" 33 хвилини; "Київ - Дніпро" 32 хвилини; "Харків - Львів" 1 година 4 хвилини; "Одеса - Львів" 47 хвилин; "Дніпро - Львів" 1 годину та "Київ - Вінниця" 19 хвилин, — вважають дослідники НАНУ.

Також вони зазначають, що протяжність ймовірних маршрутів і прогнозований пасажиропотік вакуумних поїздів складають наступні цифри: "Київ - Вінниця" 200 кілометрів та 3,1 мільйона пасажирів.

Відео дня
ukranews

Нагадаємо, проект створення надшвидкісної транспортної мережі Hyperloop в Україні анонсувало Мінінфраструктури України наприкінці минулого року.

До речі, в Україні запрацює «Повітряний експрес». Вертолітний порт відкриють і у Вінниці
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (111)
  • Федор Краевский

    у цей план треба обов'язково  включити маршрут Вапнярка - Нью-Йорк- Місяць - Марс
  • Вася Пупкин

    Мы получим гипер залуп
  • Евген М

    Що Омельян, та Міністерство транспорту курять??? Звичайну коноплю, марихуану, анашу, гашиш??? Що вони курять??? Без коментарів................
  • Olvol

    Гіперлуп із Марсу в Лас-Вегас. Через Віницю, Вчорайше, Корчі, 888 км. Узгоджена пересадка по Фастову на альфа Центавру!! Оце так сполучення. Головне щоб з ящиками пускали, будем огірки на Марс возить. "Як добре вродять абрикоси, нам і Архангельськ не далеч".

keyboard_arrow_up