Як багато ви знаєте про інфраструктуру Вінниці та зміни у ній? (ТЕСТ)

Як багато ви знаєте про інфраструктуру Вінниці та зміни у ній? (ТЕСТ)
  • Міста розвиваються та змінюються. І наша Вінниця не виняток з правил. За останні роки у ній чимало усього змінилося, багато інших змін ще попереду. Як добре ви орієнтуєтеся у міських перемінах?

Вінниця знаменита, зокрема, через швейцарські трамваї, вік яких, до слова, перевалив за 50 років. Але чи знаєте ви, що станеться, коли старі вагони почнуть списувати?

У Вінниці активно демонтують легендарний готель «Південний Буг». Що в майбутньому буде на його місці? А що планували зробити замість кінотеатру «Росія»? Чи, можливо, ви знаєте, працівники якого держоргану зайняли приміщення колишнього готелю «Савой»?

Через один із проспектів планують прокласти колії з новими трамвайними маршрутами. Знаєте через який? А звідки й куди вестиме новий 627-метровий вантовий міст? Або ж, як в майбутньому вінницькі лікарні зменшуватимуть платіжки за використану електроенергію?

Відео дня
cript>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','exco-sdk'));
 

Читайте також:

А так впізнаєте? Ми «одягнули» вінницьких держслужбовців у маски (ТЕСТ)

10 питань про українську мову. Тест від 20minut.ua до Дня писемності та мови

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Константин Карачун

    Статью открывать даже не буду, с каждым годом в городе всё хуже

keyboard_arrow_up