Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній)

Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній)
  • Компанія МХП та Благодійний фонд «МХП-Громаді» проводять забіг «RUN 4 VICTORY». Цьогоріч марафон відбудеться у чотирьох містах України: Тернополі, Вінниці, Черкасах та Ладижині. Головна мета благодійного забігу — допомога ЗСУ.

Попри повномасштабну війну, українці ще з більшим захопленням беруть участь у любительських та професійних змаганнях. Звичайно, є ті, хто просто тренується «для себе», але участь у масових забігах — це гарний привід єднання людей різного віку, статусу та підготовки навколо спільної мети. В Україні зараз вона єдина — Перемога, і кожен забіг 2024 року — благодійний, тож організатори докладають максимум зусиль задля підтримки наших військових.

Благодійний квадромарафон

Благодійні забіги — це більше, ніж рекорди, це про національну силу духу, і кожен учасник наближає всіх українців до нашої перемоги. 

Компанія МХП та Благодійний фонд «МХП Громаді» теж ні на хвилину не спиняють свій біг і продовжують започатковану торік благодійну ініціативу.  Вони об’єднують заради великої мети працівників, жителів громад, партнерів та організовують не просто забіг, а справжню Лігу забігів. Це — квадромарафон під назвою «RUN 4 VICTORY».  

Цьогоріч забіги з дистанціями 2, 5, 10 та 21 км відбудуться у чотирьох містах України:

  • Тернопіль - 19 травня;
  • Вінниця (червень);
  • Черкаси (вересень);
  • Ладижин (жовтень).

Організаторами проєкту є Благодійний фонд «МХП-Громаді» та спортивна спільнота «Характер». Спонсорами забігів стали підприємства компанії МХП, які демонструють відданість ЗСУ та гуртують громади довкола спільної мети. 

Особливістю Ліги забігів стане можливість пробігти будь-яку дистанцію не тільки спортсменам, а й усім охочим. У такий спосіб об’єднати жителів громад та містян, які можуть долучитися до будь-якої дистанції в будь-якій точці України. 

Орієнтовна сума коштів, яку планують зібрати організатори під час усіх чотирьох забігів, становить 1,5 млн грн, які будуть передані на покриття військових запитів місцевих військових частин і ТрО кожного міста, де відбуватимуться забіги.

Під кожен забіг відкривається окремий збір, який закривається за два дні до дати забігу. 100% отриманих коштів (реєстраційних внесків) на розрахункові рахунки Фонду скеровуються на благодійність — допомога окремим підрозділам ЗСУ для виконання задач у захисті та збереженні територіальної цілісності України. Про використання даних коштів Фонд звітує публічно на кожному заході у день забігу.

Забіг і сила громад

Інноваційність, ефективність і турбота про людей — ключові цінності МХП, які підприємство втілює і в «RUN 4 VICTORY».  МХП вірить у силу громад, а забіг — це шанс для кожної громади проявити свою єдність, силу духу та відданість нашим військовим. 

Сергій Доброгорський, заступник голови правління компанії МХП з агробізнесу: «Біг — це про цілеспрямованість і витривалість. Я бігаю вже декілька років. Це дозволяє мені концентруватися на головному, завжди робити більше й тренує силу волі. А ще біг — це про єдність. У моменти, коли в світі руйнуються опори, найголовнішими лишаються люди, які навколо. У нашому випадку — це родина МХП. Тому ці забіги — це про те, як наше спільне захоплення здатне об'єднувати та допомагати. Долучайтеся до забігу — разом з МХП зробіть свій внесок у перемогу України!»

Тетяна Волочай, директорка Благодійного фонду «МХП-Громаді»: «МХП-Громаді підтримує «RUN 4 VICTORY» як шанс для кожного допомогти ЗСУ та зміцнити єдність громад. Біжимо разом — допомагаємо разом! Кожен учасник забігу — це внесок у турботу про наших захисників». Благодійний фонд запрошує всіх долучитися до марафону «RUN 4 VICTORY» і показати, що разом ми — сила!»

Олексій Вовк, співорганізатор забігів, професійний спортсмен,  team-leader «Характер»: «Кожен з нас може зробити свій внесок у перемогу, адже біг — це не лише про спорт, але й про силу духу та єдність. Саме це втілює «RUN 4 VICTORY». Долучайтеся до забігу і покажіть нашим захисникам, що ми з ними!».

Якщо ти маєш намір готуватись до довгої дистанції, півмарафону чи марафону, — готуйся. Реєстрація для участі в марафоні ТУТ.

Партнери: 

Генеральний інформаційний партнер благодійних забігів "RUN 4 VICTORY" - Gazeta.ua та журнал "Країна".

Титульний інформаційний партнер у Тернополі та Вінниці - 20 хвилин. 

Страховий партнер - TAS life.

Забіг у Тернополі відбудеться за підтримки Тернопільської обласної військової адміністрації та Тернопільської міської територіальної громади

 

keyboard_arrow_up