Хірурги «Пироговки» успішно провели складну операцію пацієнтці з четвертою стадією раку

Хірурги «Пироговки» успішно провели складну операцію пацієнтці з четвертою стадією раку
  • Хірурги Вінницької обласної клінічної лікарні імені М.І. Пирогова успішно виконали операцію пацієнтці з важкою онкологічною патологією.
  • На шосту добу після складної операції жінка в гарному самопочутті та з мотивацією на одужання повернулася додому.

Рак —це не вирок: уражений метастазами орган можна зберегти.

Професійна команда хірургів лікарні імені М.І.Пирогова вкотре довела, що здатна впоратися із будь-якими викликами і складними клінічними ситуаціями. Фахівці успішно виконали складну резекцію печінки (видалення частини печінки зі збереженням судин печінки, великих магістральних судин організму) та видалення жовчного міхура пацієнтці з четвертою стадією раку жовчного міхура, метастазами в печінці, після шести курсів хіміотерапії.

— Вже на шосту добу після складної операції пацієнтка в гарному самопочутті та з мотивацією на одужання повернулася додому, — йдеться в дописі на сторінці лікарні.

Відео дня

Високий професійний рівень хірургічної допомоги в «Пироговці» дозволяє виконувати високотехнологічні оперативні втручання із застосуванням новітніх технологій та методів лікування надвисокої складності.

Якісна хірургічна допомога у лікарні ім. М.І.Пирогова — це шанс на одужання пацієнтів зі складними захворюваннями та онкологічною патологією.

 

Читайте також:

«Мені майже 40, а я вперше починаю жити на повну»: жінка, що важила 252 кіло й і почала худнути

«Закохую людей в цей овоч». Фермерка з Вінниччини вирощує 17 різних сортів перців

Коментарі (2)
  • Anna Smirnova

    Читаю статтю і думаю, які ж все-таки в нас талановиті та професійні лікарі. У мене був досвід лікування онкології в Києві medikom.ua/onkologiya-kiev/ потрапила до гарного хірурга-онколога і саме завдяки йому, а також команді лікарів Медікому я зараз живу.
  • Сергій Романов

    Велика подяка цим хірургам. Які мають отримувати величезну офіційну зарплату.
    Як люди з золотими руками і головами.  Дуже надіюся що не зуділи про "подяку", кажуть люди що у Пироговці з цим нормально, хірурги - Люди.

keyboard_arrow_up