Добірка волонтерських проектів: подорожуй, покращуй світ та набирайся досвіду задарма

Добірка волонтерських проектів: подорожуй, покращуй світ та набирайся досвіду задарма
  • Участь у волонтерських проектах — можливість подорожувати світом майже безкоштовно.
  • Окрім подорожей, маєте змогу отримати досвід та особисто долучитись до розвитку інших країн.

Завжди мріяв рятувати рідкісних тварин або брати участь у розкопках? Або, можливо, докласти руку до навчання дітей з бідних районів Перу? Волонтерські програми з усього світу дають можливість небайдужим та авантюрним людям проявити себе і зробити внесок у розвиток не лише власної країни, а й багатьох інших.

Пропонуємо переглянути добірку різноманітних програм. Реєструйтесь та пакуйте валізу для подорожі прямо на зустріч пригодам.

Усе, що потрібно для участі у програмах — середній рівень англійської мови, кошти на квиток та сміливість вирушати за новими враженнями.

Відео дня

Важливо знати, що не усі волонтерські програми є безкоштовними. Деякі бідні країни не можуть собі дозволити утримати волонтерів. Це питання необхідно узгоджувати в кожному конкретному варіанті.

Захист морських черепах у США

Turtle Island — саме таку назву носить центр з відновлення популяції морських черепах, він був заснований командою волонтерів. Тут є кілька локацій та великі можливості у захисті китів, лососів, морських черепах та багатьох інших видів, яким загрожують вимирання та страждання. 

Волонтерів запрошують, аби долучитися до процесу обробки та моніторингу даних, відновлення екосистем, що є вкрай важливими для розмноження дикого лосося, патрулювання та прибирання пляжів та підводних досліджень. Тривалість та терміни волонтерства не є сталими, можуть змінюватися.

Деталі та реєстрація ось тут.

Буддистський монастир у Шрі-Ланці

Зайнятість— кілька годин на день. Важлива умова: у волонтерство до монастиря приймаються лише чоловіки, бо він чоловічий. 

Від волонтерів потрібна допомога у всесторонньому розвитку монахів монастиря та будівництві нового житлового приміщення. За таку допомогу привітно надають безкоштовне проживання, триразове харчування, буддистські заняття по годині на день та знайомство з методиками медитації. Буддистські монахи дуже відкриті до спілкування.

Деталі та реєстрація ось тут.

Розгрібання завалів після ураганів

Для цієї волонтерської програми є багато місць — Мозамбік, Непал, Камерун, Техас, Пуерто Ріко, Багами. Тут головне — бажання працювати руками, любити людей та мати бажання покращувати навколишнє середовище і говорити англійською.

Організатори покривають усі витрати на харчування та проживання, вам потрібно лише приїхати у країну. Волонтерська програма спеціалізується на допомозі містам, які постраждали внаслідок природних катаклізмів. Зайнятість — 8 годин на день.

Деталі та реєстрація ось тут.

Робота з молоддю у Португалії

Для волонтера програмою надають навіть 150 євро на кишенькові витрати, а також орендують квартиру для проживання, оплачують харчування, пропонують мовну підтримку і ще купу інших корисних речей.

Програма заключається у допомозі інтегрування у соціум потребуючої молоді. Задачі волонтерів: проведення спеціальних позашкільних заходів, культурних та творчих лабораторій. Прекрасна можливість з користю провести цілих 10 місяців у столиці Португалії.

Коли потрібні волонери: з 1 березня по 1 грудня, зайнятість — 30 годин на тиждень.

Деталі та реєстрація ось тут.


Читайте також:

Бізнес у Лондоні. Вінницький технар зупиняє руйнацію будівель в англійській столиці

Служба порятунку тварин. З’явилась єдина гаряча лінія для екстрених ситуацій

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up