Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака

Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака
  • 30 березня о 15:00 в артпросторі “Етно Чари” (Вінниця, вул.Магістратська, 52) відбудеться відкриття виставки керамічних робіт Івана Шостака — “Мистецтво у темряві”.

Сержант Шостак Іван Георгійович, 1988 року народження — ветеран російсько-української війни, учасник бойових дій, людина з інвалідністю 1 групи внаслідок війни. Втратив зір при виконанні бойового завдання на Бахмутському напрямку у березні 2023 року.

Протягом чотирьох місяців під наставництвом Вікторії Ніколаєвої, засновниці простору “Етно Чари”, Іван вивчає гончарну справу. Завдяки регулярним заняттям вже має результати своєї праці і готовий показати їх світу.

На відкритті виставки зберуться музиканти, митці та представники влади.

Програма заходу:

  • хвилина мовчання
  • вітальне слово та відкриття виставки
  • неформальне спілкування

Відвідувачі виставки матимуть змогу придбати на згадку роботи, створені руками ветерана. Виручені кошти та благодійні внески, зібрані під час виставки, будуть спрямовані на облаштування масажного кабінету Івана.

Інстаграм: etno_chary
Фейсбук: etno_chary
Телефон: 067 143 70 40
E-mail: [email protected]

Довідка: Артпростір «Етно Чари» — це простір для творчості та відпочинку, який поєднує гончарну майстерню, кав’ярню, виставкову залу та магазин керамічних виробів від майстрів Поділля. Це культурно-інвестиційний проєкт, спрямований на збереження, розвиток та популяризацію мистецтва, відновлення історичних цінностей та ознайомлення з гончарними осередками Поділля, які є невіддільною частиною української культури. Засновниця артпростору Вікторія Ніколаєва — майстриня кераміки з 20-річним досвідом, яка успішно розвиває нові напрями в гончарстві, а також продовжує стародавні традиції.

keyboard_arrow_up