Який бюджетний смартфон замінить дорогі флагмани? Переваги OnePlus Nord 2 (Новини компаній)

Який бюджетний смартфон замінить дорогі флагмани? Переваги OnePlus Nord 2 (Новини компаній)

В наш час смартфон – це просто необхідна річ для людини будь-якого віку та професії. Зараз особливо важливо постійно залишатись на зв’язку. Якісний та сучасний телефон допоможе в будь-якій ситуації. А якщо вдасться знайти чудовий, потужний смартфон за бюджетною ціною – то справжнє свято.

 І такі ґаджети дійсно існують. Рекомендуємо придивитись до моделі OnePlus Nord 2. Це хороший бюджетний девайс із потужною камерою. Він відмінно виручає у будь-якій ситуації: і на відпочинку, і вдома, і на роботі, і в навчанні. Придбати смартфон OnePlus Nord 2 за найвигіднішою ціною ви можете в інтернет-магазині «Цифра».

Камери у цьому девайсі – його однозначна перевага в цьому ціновому сегменті. OnePlus Nord 2 має дві основні камери та допоміжний макрооб'єктив. Одна лінза на 50 Мп, інша – на 8 створюють чудові, контрасні, насичені фото навіть при поганому освітленні. А фронтальна камера на 32 Мп стане у нагоді всім любителям селфі. А також є можливість знімати чудові якісні відео у форматі 4K завдяки ширококутній камері.

В наш час найважливішими характеристиками є продуктивність й автономність. Це також переваги моделі OnePlus Nord 2: телефон швидко заряджається, при активному використанні з підключенням до інтернету гарантовано до 16 годин роботи, а в режимі очікування – до 48 годин.

Окрім того, смартфон оснащений модулем Wi-Fi 6 та технологією 5G, що допоможуть залишатись на зв’язку в будь-якій точці світу і користуватись швидкісним інтернетом. 

Приємністю є і додаткові функції:

  • компас;
  • датчик освітлення та наближення;
  • гіроскоп;
  • акселерометр;
  • чіп безконтактної оплати NFC.

Залежно від конфігурації, яку ви оберете, об’єм внутрішнього сховища становить 128 або 256 Gb, а місткість оперативної пам'яті – 8 або 12 Gb.

Також неможливо не згадати про таку перевагу моделі OnePlus Nord 2, як дизайн. Красивий, зручний у руці корпус стилізований під метал схожий на дорогі флагмани. Ви можете обрати з кількох кольорів: сірий, світло-сірий, ніжно-блакитний.

Тому, якщо ви шукали для себе хороший, якісний, бюджетний ґаджет, який довго служитиме і про покупку якого ви не шкодуватимете, то варто придивитись до цієї моделі.

А щоб придбати смартфон OnePlus Nord 2 за найвигіднішою ціною, переходьте в інтернет-магазин https://y.ua/smartfony/oneplus-nord-2/c11258-f=1:678_1777:72672/. Тут є можливість купити девайси в кредит, в розстрочку, оплатити готівкою. Також можна замовити доставку до точки видачі або ж кур’єром у Києві, Одесі, Харкові,  Дніпрі, Івано-Франківську та інших містах.

keyboard_arrow_up