Як і де організувати весілля у воєнний час? (партнерський проект)

Як і де організувати весілля у воєнний час? (партнерський проект)

На Вінниччині за пів року одружилися понад 5 тисяч закоханих пар. У РАЦСі стверджують, що з 25 лютого до 16 серпня 2022 року у місті Вінниці зареєстрували 2018 шлюбів.

Безмежно вдячні ЗСУ за можливість жити, кохати, одружуватись і, безумовно, підтримувати наших Героїв!

Наречені хочуть ділитись своїм щастям з рідними й близькими навіть у такий нелегкий час, тому й шукають інформацію, як і де можна відсвяткувати свято новоствореної сім’ї у Вінниці.

Пропонуємо невеличкий огляд з гарантовано цікавими пропозиціями для найвибагливіших молодят.

Зміст


Ресторан "Оазис"

Оазис – унікальне місце для проведення весілля. Заклад гарантує високий рівень обслуговування, обіцяє частувати гостей найсмачнішими стравами з бенкетного й авторського меню від шефа та забезпечить найкрасивіші локації для фото

Адже, Оазис – це:

  • Сучасна озеленена територія ідеально спроєктована для організації найкрасивішої виїзної церемонії в комфортній доступності до міста;  
  • Ошатна простора зала з панорамними вікнами, власним балконом та фантастичним краєвидом на власне озеро вміщує до 120 гостей;
  • Окрема VIP-зала та атмосферні альтанки для проведення камерних свят у найближчому колі до 18 осіб;
  • Окреме місце для танцмайданчика та найкреативніших фотозон;
  • Індивідуальне розміщення столів та розсадка гостей;
  • Сучасне професійне музичне обладнання й світлотехніка для найзапальніших вечірок;
  • Зручна транспортна розв‘язка та просторий паркінг для комфорту гостей свята. Заклад пропонує широкий асортимент вітчизняних та елітних напоїв та послугу cork free.

Інстаграм: oasis.vn
Фейсбук: Oasis.vn
Номер телефону: 38 098 185 44 44
Графік роботи: з 11:00 до 21:00
Адреса: м. Вінниця, вул. Рибацька 1б 


Ресторан "Казка"

Дорогі вінничани та гості міста!

Наш дім сьогодні - це приклад мужності та волі. Дякуючи нашим Героям, ми з вами живемо у країні з великим майбутнім. Все що роблять воїни на фронті - все заради нашої величезної родини - України, та нашої перемоги!

Святкування весілля у теперішній час - це символ незламності та сили нашого народу і насамперед це створювання нових та сміливих родин! 

Більше ніж 50 років наш заклад надавав можливість урочисто відзначити поєднання двох закоханих сердець, та сьогодення - не виключення.
Як завжди, Вас чекають наші банкетні зали з витонченим інтер‘єром та елементами мистецтва з різних кутків стародавьної Європи, вишукана кухня та  звичайно українська природа з її дубовим лісом, річкою Південний Буг та видом на безмежні родючі поля . 

Живемо! Тим самим наближаємо перемогу. Слава Україні!!!

Інстаграм: kazka.restaurant
Фейсбук:  Готельно - ресторанний комплекс "Казка"
Сайт: kazka.vin
Тел.: +380 (93) 696 04 02
Графік роботи: з 11:00 до 22:00
Адреса: м. Вінниця, Київська траса, 10-й км


Весільний салон "Прізнаніє"

Priznanie – маленький рай для найпримхливіших наречених.

В салоні обіцяють, що зможуть підібрати «саме ту сукню» для наймініатюрніших та найапетитніших принцес, адже тут мають великий асортимент суконь від XS до XXL розмірів. Салон надає повний супровід під час вибору весільного вбрання – від підбору аксесуарів до вшивання за вашими мірками у власному ательє.

Також для зручності клієнтів з інших міст тут виконують швейні послуги в день купівлі сукні.

З радістю чекаємо Вас, щоб обрати сукню Вашої мрії.

Сайт: salon-priznanie
Інстаграм: priznanie.vn
Графік роботи: з 9:30 до 18:30
Номер телефону: +380 98 667 63 77; +380 67 821 50 50
Адрес: м. Вінниця, просп. Коцюбинського, 34 (ТЦ "Жовтень")


Готельно-ресторанний комплекс "Хутір"

Це все необхідне для відпочинку, релаксу та створення незабутнього свята.

Банкетна зала на 120 осіб – ідеальне рішення для атмосферного весілля. Стилізований інтер’єр, простора зала, достатньо природнього світла та сонця те, що потрібно для проведення свята, а також для створення гарного фото та відео на згадку.

Дизайн території комплексу розроблений таким чином, що ви можете організувати в нас незабутнє та найважливіше свято в житті – ваше весілля. Тут є вихід на літню терасу і місце для фуршету, а також локація для розкішної виїзної церемонії. І для того ж ми даруємо  молодятам можливість БЕЗКОШТОВНО провести першу шлюбну ніч у номерах ВІП.

Якщо ж ви любите камерне свято, в нас є VIP зала на 25 осіб з окремим входом, літньою терасою, гардеробною та парковкою. 

Ви можете досхочу насолоджуватися відпочинком не виїзджаючи за межі комплексу. Адже є комфортабельні номери на будь-який смак.  Це і номери стандарт як з 2-х спальними місцями так і з односпальними ліжками.  І звісно ж у нас є номери VIP, де є 2-кімнатний номер для молодят, а також стандартний VIP номер.

А лазня на дровах, з басейном, кімнатою відпочинку,  ще один додатковий спосіб релаксу. Замовити її можна також окремо.   

Під час відпочинку,  кожному нашому відвідувачу персонал закладу надає усе необхідне.

Наші співробітники готельно-ресторанного комплексу подбають, аби ваше свято та відпочинок та перебування у нас було максимально комфортним.

Інстаграм: hutir.vn
Фейсбук: zk.hutir
Номер телефону: 38 097 268 33 35
Адреса: Вінницькі Хутори, вул. Котляревського, 61 


Готельний комплекс "Гостевія"

Плануєте зробити пропозицію? Шукаєте місце для святкування весілля?

У готельному комплексі "Гостевія" ваша подія пройде атмосферно й захоплююче. Ви можете здійснити все в одному місці: пропозицію, фотосесію, ранок наречених у готельному номері та банкет. Наш заклад ідеально підходить для виїзної церемонії за будь-якої погоди.

Для щасливих подій є кілька сучасних приміщень:

  • Premium зал розрахований на 60 гостей
  • VIP-зал вміщує 150 гостей
  • Клубний зал вміщує до 80 гостей влітку, до 40 – взимку
  • Зимовий сад розрахований на 38 гостей
  • Банкетний зал розрахований на 300 гостей ⠀

Також ви можете орендувати весь перший і другий поверх ресторану, де зможете розмістити 120 чи 80 гостей. ⠀

Команда професіоналів  “Гостевія” зробить усе для того, щоб ви насолоджувалися святом. ⠀

Готові відповісти на всі ваші питання за телефоном: +380679068100
Сайт: gosteviya.vn.ua
Інстаграм: gosteviya
Фейсбук: Gosteviya


Ресторан "Шахерезада"

Вже майже 15 років готельно – ресторанний комплекс «Шахерезада» щодня гостинно зустрічає своїх гостей. Не припиняє він роботу і зараз,  в цей важкий для країни і всіх нас час. Ворог всіма силами намагається нас знищити, та ми разом повинні довести, що навіть у похмурі дні на небі з’являється промінчик сонця, що життя триває, не дивлячись ні на що. Ваше свято, то і є той промінь, а також свіжий подих, що надихає Вас мріяти, створювати плани та боротись за щасливе майбутнє. А ми з радістю допоможемо Вам зробити це свято незабутнім!

На Вас чекають окремі світлі та просторі зали, які вміщую до 50, 100 або ж до 200 чоловік. Ми розуміємо, що весілля - особливе свято, тому кожен зал у ресторані оформлений за різним стилем, щоб ви обрали для себе той, який Вам більше до вподоби. Не менш важливе питання на часі - питання безпеки. Один із залів, розміщений на цокольному поверсі нашого ресторану, а отже, Ви без зайвих хвилювань продовжите святкування, навіть під час повітряної тривоги.

Надзвичайно великий асортимент страв потішить Вас своїм поєднанням смаків та цікавим оформленням. Адже, наша команда кухарів безперервно працює над тим, щоб якість наших страв з роками залишалась незмінною!

Не менш важливу роль у атмосфері Вашого свята відіграє музичний супровід. Наші музики докладуть всіх зусиль, щоб максимально відтворити Ваш настрій, попередньо врахувавши всі побажання.

Чудово озеленена територія - прекрасна локація для виїзної церемонії, або ж просто, для яскравих фото. Дитячий майданчик та затишні альтанки на терасі, де кожен з Вас зможе насолодитись ароматною кавою та відпочити від зайвої метушні.

Ми дбаємо про максимальну зручність та комфорт, тому, після насиченого дня, Ваші гості мають можливість залишитись на ночівлю у нашому готелі, а своє авто, тим часом, залишити на стоянці, що знаходиться на території комплексу. А, для молодят,   буде гарним подарунком на при кінці вечора -номер класу «Люкс»!

І нарешті, наші офіціанти з посмішкою зустрінуть та не залишать жодного з Вас без уваги, на протязі всього вечора. Адже, Ваше свято, в чималій мірі залежить і від них!

Ми гарантуємо Вам свято, яке залишиться прекрасною згадкою на довгі роки!

Сайт: shaherezada.vn.ua
Інстаграм: shaherezada.vn
Фейсбук: restoran.shaherezada.vinnytsya
Чекаємо на Вас за адресою: м. Вінниця, вул. Київська, 91
Номер телефону:  067-992-41-23,  096- 949-20-52 


Ресторан "T-Bone"

Красиві локації ресторану “T-bone” дають унікальну можливість провести вашу особливу подію в центрі міста, маючи власний простір. 
Для ваших святкувань ми пропонуємо дві розкішних банкетних зали: як для невеликого сімейного свята , так і для святкування розкішного і сміливого весілля.

Кухня “T-bone” -  це вишукані страви з м‘яса. У нас ви можете скуштувати неймовірні стейки на будь-який смак, а також можливість обрати для себе страви з великого бенкетного меню. 

Ви можете цілком довіритися нашій команді та просто отримувати  незабутні емоції.

Сайт: t-bone-restoran.html
Інстаграм: t.bone.vin
Фейсбук: TBon.Vn
Номер телефону:  38 096 885 08 08
Графік роботи: з 11:00 до 22:00
Адреса: м. Вінниця, вул. Блока, 28


Ресторан "Арталь"

Це місце довершеного смаку у місті Вінниця. Тут все, від дизайну до смаку страв, говорить про високі стандарти.

Інтер’єр ресторану в світло-пастельних тонах, дизайнерські стільці, крісла та вдало підібраний декор. У закладі просторий банкетний зал, VIP-зала та комфортна літня тераса.

Українська та європейська кухня на будь-який смак. Елітні міцні напої. Шеф-кухар готує ароматні страви. Відмінний сервіс та ввічливий персонал. Це ідеальне місце для проведення весілля, ювілею, романтичної зустрічі. Дизайн залів сприяє проведенню фотосесій.

Ресторан «Арталь» гарантує гостям аристократичний відпочинок.

Адреса: вул. Володимира Антоновича, 8
Телефон: (067) 433-55-30
Фейсбук: @Ресторан-Арталь
Інстаграм: @estaurant_artal


Ресторан "Скіфія"

Це стилізований сімейний заклад із своєю історією. Ми гарантуємо, що Ваші гості будуть вражені смачними авторськими стравами та високим рівнем обслуговуванням.
Заміське затишне місце зробить Ваше стято таким особливим.

Що на вас чекає в сімейному ресторані «Скіфія»

Банкетний зал, який може вмістити 100 гостей одночасно, 50 місць зручно розміщуються на балконі. Звідси відкривається чудовий краєвид на нижню залу. Приміщення світлі, просторі, інтер'єр виконаний з натурального дерева та прикрашений дизайнерськими декорами на скіфську тематику. У залі панує запах свіжого дерева та атмосфера домашнього затишку.

Літня тераса та велика зелена територія дозволяє організовувати різні квести та інші активні заходи, є гарне місце для проведення виїзного розпису, цікава фотозона.

Сайт: scythia.vn.ua
Facebook: @scythiasc
Інстаграм: @scythia_sk
Режим роботи: з 11:00 до 22:00
Телефон: 38 097 402 00 22 
Адреса: м. Вінниця, масив «Окружний», провулок Парковий, 2 

keyboard_arrow_up