Успішно проведено "Благодійну вечерю" кошти з якої було залучено на підтримку ЗСУ та ВПО (Новини компаній)

Успішно проведено "Благодійну вечерю" кошти з якої було залучено на підтримку ЗСУ та ВПО (Новини компаній)
  • Громада об'єдналася на благодійній вечері, зроблені значні внесення для благородної справи.

Вінниця, 31.05.2023 р. -  В місті відбулась благодійна вечеря, яка стала незабутньою для всіх присутніх. Ця захоплююча подія зібрала разом представників місцевої громади, підприємців та небайдужих мешканців, метою якої було зібрати кошти для благородної справи.

Організатори благодійної вечері вміло поєднали відпочинок та небайдужість суспільства. Гості були захоплені яскравими виступами артистів, незабутніми враженнями і особливо патріотичною атмосферою, яка панувала під час зустрічі.

Основною метою благодійної вечері було зібрати кошти для підтримки внутрішньо переміщених осіб, які стали заручниками жахливої війни та для воїнів Вінницької 120 обр ТРО в/ч 7048. Відвідувачі мали можливість придбати цікаві та унікальні лоти, зібрані для аукціону, серед який були: картини, книги, ікони, арт предмети, історичні марки та марки з підписами Президента України та Головнокомандувача Збройних сил України.

Серед запрошених гостів були представники багатьох компаній, в тому числі компанії iPeople, яку на цьому заході представляла менеджер компанії Тимчишина Аліна, в свою чергу викупивши один з найдорожчих лотів на аукціоні, вона звернулась до учасників заходу: "Ми вкотре переконались, що наша громада має велике серце і вміє підтримувати тих, хто потребує допомоги, наша компанія підтримує переселенців та військових з перших днів війни, та закликає усіх донатити заради довгоочікуваної перемоги, хочу висловити слова вдячності нашому співвласнику Юрію Івановичу, який зараз стоїть на захисті нашої Батьківщини в лавах тієї самої 120 обр ТРО в/ч 7048 для підтримки якої ми сьогодні тут усі зібрались", - сказала Аліна

За даними організаторів заходу завдяки спільним зусиллям змогли зібрати 1 125 000 грн (майже 30 000 у. о.), які будуть використані для благодійних цілей.

keyboard_arrow_up