Перший погляд: спорткомплес Babaev GYM претендує на звання №1 у Вінниці (Новини компаній)

Перший погляд: спорткомплес Babaev GYM претендує на звання №1 у Вінниці (Новини компаній)

16 жовтня у Вінниці відкрився новий спортивний комплекс Babaev GYM. Ще до цієї події в Інтернеті почали ширитися чутки, що "качалка" стане найбільшою в місті та складе конкуренцію визнаним вінницьким фітнес- та спорт - клубам. 

Ну як після таких заяв не подивитися на нього власними очима. Поїхав. Забігаючи на перед скажу, що "заліза" там і справді багато, але не тренажерами єдиними запам'ятався "Babaev Gym".
 
Домовились про екскурсію ще до офіційного запуску в четвер 13 жовтня. Телефоном директор залу Сергій пояснив, як дістатися:
 
- Доходиш до Вінницької обласної дитячої лікарні, а далі ще кілька метрів вгору і ліворуч.
 
- І все? Скажи, хоч на що далі орієнтуватися, а то ще пройду ваш зал, не побачу.
 
- Повір, ти його точно не проминеш, - відповів Сергій. - Мушу йти. Чекаємо, підходь.
 
Озброївшись таким доволі розпливчастим маршрутом вирушив на зустріч. Коли дістався вказаного місця відразу зрозумів, чому пройти повз спорткомплекс просто неможливо. Поряд із дитячим будинком "Гніздечко" на трьохповерховій будівлі пофарбованій у яскраву жовто-чорну смужку красувався кількаметровий логотип із зображеням культуриста, що тримає штангу в руках, а нижче напис "Babaev GYM". Щоб не помітити його потрібно й справді постаратися.
 
Радий, що не довелося довго шукати, відразу пішов до входу. Там набрав Сергія. За якийсь час вхідні двері в огорожі відкрилися і мене зустрів молодий хлопець років 28-ми на вигляд.
 
- Доброго дня, мені потрібен Сергій. Ми домовлялися про зустріч. - Так, це я. Проходь.
 
Здивований тим, що директором такого великого закладу є настільки молодий хлопець, заходжу на територію.
 
- Сергій Бабаєв, директор Babaev GYM, - він протягує мені руку, потискаю та представляюся і собі.
 
- А скажи, ти випадково не родич Олександра Бабаєва, вінницького тренера з бодібілдингу? Він ще багатьох чемпіонів виховав?
 
- Так, це мій батько. Він, до речі, в нас старший тренер. Ми взагалі довго підбирали тренерів, шукали людей, які живуть своєю справою. І таки знайшли. Ну що ходімо, я все покажу.
 
Ми заходимо всередину. На першому поверсі відразу впадає в очі довгий ресепшн. Позаду нього шафи для спортивного харчування, забиті під зав'язку.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
- Тут ми зустрічатимемо наших відвідувачів. Можна отримати абонемент, замовити собі обід.
 
- Як це?
 
- Ну ми домовилися з одним рестораном, який має відповідний сертифікат, вони для нас готуватимуть лише здорову їжу з натуральних інгредієнтів, тому кожен за бажанням зможе перекусити після тренування. Ось сісти за столики та поїсти, - показує на місце, де справді стоять 5 столів, схожих до тих, які є в кожному кафе.
 
 
- А це що? - показую, я на кімнату поруч, яка знаходиться за склом.
 
- Дитяча. У нас працюватиме няня, яка доглядатиме за дітьми. Наприклад, хтось хоче займатися, але немає на кого залишити свого сина чи дочку, то в нас це не проблема. Залишив у дитячій кімнаті, за дитиною дивляться і можна спокійно позайматися. Все просто.
 
 
Сергій веде мене далі. Зауважую, що стіни пофарбовані в яскраві, теплі кольори. Відразу з'являється відчуття затишку.
 
- Тут у нас чоловіча та жіноча роздягальні. Вони вміщують кожна понад сотню людей, з просторими шафами,комфортними вбиральнями та душовими. Для дівчат ми ще встановили велике дзеркало з довгим столиком та фенами на ньому,така собі MakeUp-зона, Також тут є електроні ваги.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Поки підіймаємося на другий поверх, ловлю себе на думці, що роздягальні й справді виглядають величезними. В ній можна зручно перевдягнутися, налаштуватись на тренування.
 
Заходимо до першого залу. Тут є шведські стінки,боксерські мішки різного розміру, канати, гирі , TRX - стропи, мати, кроссфіт - рама, тумби, шини, спорядження для стронгмену та армреслінгу, бігові доріжки, тренажери та багата іншого інвентарю.
 
- Це в нас кросфітзал зона, функціональний та розминочний зал. Тут можна "розігрітись", покачати прес, зробити станову тягу, присід, попрацювати з молотом, зробити гіперекстензію, пострибати на скакалці та інше.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
В куті залу помічаю снаряди великих розмірів, запитую для кого вони.
 
- Хлопці, які виступають на іграх богатирів займатимуться тепер у нас. Це спорядження для них.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Далі ми йдемо в зал для групових тренувань, де є спеціальний подіум для тренера, інвентар, колонки, дзеркала. Потім ще один зал вже вдвічі більший, до 40 чоловік. У залах проводитимуть силові, танцювальні, дитячі класи, програми "розумне тіло" та багато іншого. Бабаєв-молодший не перестає розповідати що вони вже зробили та скільки ще планують. Відразу видно, що він захоплений ідеєю створити найкращі умови для своїх клієнтів. Але я не можу дочекатися, аби побачити тренажерний зал.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Качалка на третьому поверсі. Коли заходимо в середину - очі розбігаються. Стільки різного обладнання не бачив ніде. У залу не видно кінця-краю.
 
- Це наша "качалка". Тут до 80 різних тренажерів. В нас людині не доведеться займати чергу, щоб позайматися, всього вистачає, багато снарядів дублюються. Он бачиш?, - показує на інший кінець залу. Найбільший гантельний ряду у Вінниці. Від кондиціонерів ми відмовилися, встановили сучасну систему вентиляції, як в американських спортзалах. Тому навіть коли тут тренуватиметься сотня людей (зал розрахований на 150 - авт.) свіже повітря гарантоване.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Директор показує, що біля кожного тренажеру свій набір "дисків", це дозволяє займатися, а не шукати потрібну вагу по залу. Також у залі постійно чергуватимуть тренери, які показуватимуть правильне виконання вправ, а за потреби складатиме повноцінну систему тренувань. І все це входить у вартість абонементу.
 
 
- Ми самі спортсмени і знаємо, що потрібно для комфортного тренування, - резюмує екскурсію Сергій. - Плануємо, ще побудувати SPA-центр, але не все відразу.
 
Від побаченого залишаюся у повному захваті. По дорозі вниз дізнаюся, що в них працює власна парковка для автомобілів на 35 місць, а також для велосипедів. Плюс по всьому комплексі безкоштовний Wi-Fi. Це стає останньою краплею. Я остаточно переконуюся, що чутки правдиві. Місце справді претендує на звання найкращого спортклубу міста!
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Знаходиться спортивний комплекс "Babaev GYM" за адресою: 
Хмельницьке шосе 112.
Режим роботи: з 7:00 до 22:00, у неділю з 9:00 по 18:00.
 
Вартість:
 
Одноразове заняття: 40 грн.
 
Абонемент на 10 тренувань: 300 грн. (для студентів та школярів 270 грн.)
Персональний безлімітний абонемент: 350 грн.
Персональний безлімітний абонемент на рік: 3000 грн.
Групові разові від 40 грн. Абонемент на 10 тренувань від 360 грн.
 
Важливо: з 1 листопада ціни зростуть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up