Обираємо надувний басейн: як урізноманітнити літо мешканцям Вінниці (новини компаній)

Обираємо надувний басейн: як урізноманітнити літо мешканцям Вінниці (новини компаній)

У літній сезон приємно провести час біля води. Для вінничан це легко зробити на пляжі Південного Бугу. Щоб удосконалити відпочинок, візьміть з собою надувний басейн. 

Це особливо сподобається дітям. Також можна встановити басейн на дачі або у дворі приватного будинку. Купання охолоджує спекотного дня та приносить позитивні емоції всій сім’ї. Надувні басейни користуються популярністю завдяки таким важливим перевагам, як:

  • Бюджетна ціна
  • Проста установка
  • Легка вага та зручне транспортування
  • Простий догляд

У цій статті ми розповімо, які бувають види надувних басейнів та дамо корисні рекомендації щодо вибору та експлуатації виробів.

Дитячі надувні басейни

Підбирайте дитячий надувний басейн залежно від віку дитини. Широкий асортимент басейнів Bestway дозволяє обрати виріб з потрібною висотою бортів.

Наприклад, для малюків віком від двох років чудово підійде басейн Bestway 51145 Солодка полуниця. Завдяки висоті бортів 56 см та м'якому надувному дну, басейн робить купання маленьких дітей безпечним та комфортним. Яскравий дизайн у вигляді соковитих фруктів сподобається вашому малюку та надовго приверне його увагу.

Якщо вашій дитині понад шість років, оберіть надувний басейн Bestway 51132 з висотою бортів 56 см. Унікальність виробу – прозорі вікна на стінах. Це викличе інтерес у дитини та перетворить купання на веселе заняття.

Зверніть увагу, що ми рекомендуємо орієнтовний вік малюка. Для кожної дитини слід підбирати басейн індивідуально, також враховуючи її зріст та навички з плавання.

jl80nmbcEWaB5-Gl2YRVsY_33MnapZPjd4c4IZbdXksUmkAvQgEYB58RNmnPmS_5vqiuvlpEwT6TpsbEZykIsOEF9rF9WloNXhSQyOOgSuno2I7zeMXsSbLag5h3NebVNnegL--lYpmYX2T_pg

Басейни для дорослих

Басейни для дорослих відрізняються розмірами. Наприклад, завдяки діаметру 366 см та висоті 76 см, надувний басейн Bestway 57273 вміщує кілька людей. Такий басейн буде чудовим місцем для водних ігор та плавання у колі сім'ї або компанії друзів. Також у цьому басейні під наглядом дорослих може купатися підліток.

Армована чаша басейну має підвищену міцність, борти витримують вагу дорослої людини. Додаткову стійкість басейну забезпечує надувне кільце по колу виробу.

AjoR44WRp3Zb81iLNdjah7N6gFzpoV0sp9CBNnC5aQMrqt2rfmH5VTmhFW3QTnfjxQd4RjxiF473fhV7oYEsX3KVDHAe_6bT0K_CMyktdJYJ73XE5xHJxsgvW6wdWQ7yxD8jsgd1-VeFIOQQGg

Також ви можете обрати вдосконалену модель надувного басейну Bestway 57313. Діаметр виробу – 457 см, висота – 84 см. Перевага цього надувного басейну – картриджна фільтраційна установка, що входить до комплекту. Завдяки фільтру, вода буде чистою та прозорою. Це стане гарантією вашого безпечного та комфортного відпочинку.

6mVYukPBEwsoauVvvvivHdpo-hJoG8G37I7nDpRPNcgpl3zqNS37lTKgSDBD1nj4uiUW6Pj9zBd4d4cI0dmLGdZPDS1rfVW3F0LrirewY8OoMtAJ6qeVl9XSZfxoCyoEa_NwBI8L20r-P4UBlA

Надувні басейни Bestway виконані з ущільненого вінілу та мають широкий асортимент. Це забезпечує виробам підвищену зносостійкість та вигідно виділяє на ринку надувних басейнів.

Рекомендації щодо вибору та експлуатації надувного басейну

При покупці басейну перевірте виріб на наявність браку та проколів. Виконуйте інструкції, що входять до комплекту басейнів Bestway.

Встановіть басейн на рівну поверхню, яка не просідатиме. Слідкуйте за тим, щоб на ділянці не було сторонніх предметів: дрібних гілок, камінчиків або пагорбів. Для додаткової безпеки ви можете встановити басейн на спеціальне покриття із щільного поліетилену. Надуйте басейн за допомогою насоса. Насос купується окремо.

Басейн повинен бути на освітленій ділянці, щоб вода швидше нагрівалася. Для вимірювання температури води використовуйте градусник. Забезпечте недалеко від басейну зручне місце для зливу води. 

Слідкуйте за чистотою води. Крім фільтрів, використовуйте хімічні засоби для очищення води. Так ви будете купатися в чистій та прозорій воді.

Завдяки компактному розміру у здутому вигляді та легкій вазі, надувні басейни зручні у транспортуванні та зберіганні.

Купуючи якісний надувний басейн та виконуючи всі рекомендації щодо використання виробу, ви отримаєте незамінну річ для комфортного та незабутнього літнього відпочинку.

keyboard_arrow_up