Наші важкоатлети - переможці багатьох всеукраїнських та європейських чемпіонатів (Пресслужба Кармаліти С.В.)

Наші важкоатлети - переможці багатьох всеукраїнських та європейських чемпіонатів (Пресслужба Кармаліти С.В.)

У  Вінниці на базі ВОДЮСШ "Колос" підвели спортивні підсумки цього року серед важкоатлетів.

"Маю за честь нагородити сьогодні найкращих спортсменів області. Наші хлопці і дівчата плідно попрацювали цьогоріч. Тільки з Кубка України з важкої атлетики пам'яті олімпійського чемпіона І.Рибака привезли 6 медалей. А це одне золото, одне срібло та чотири бронзи! Також наш важкоатлет Руслан Кожакін виборов 5 місце на ліцензійному Чемпіонаті Європи, а Ганна Панова - здобула "срібло" на Чемпіонаті Європи серед молоді в Фінляндії! Пишаюся нашими чемпіонами і чемпіонками! Так тримати!", - каже голова Федерації важкої атлетики у Вінницькій області Сергій Кармаліта. 

За свої спортивні здобутки кращі важкоатлети були нагороджені грошовими преміями. А це чемпіон Кубка України - Вадим Мельник (тренер Петро Нагурний), срібний призер Кубка України - Андрій Москаленко (тренер Дмитро Бабич), а також нагороди отримали двоє досвідчених майстрів спорту Богдан Мойсеєв і Роман Байдацький (тренер Костянтин Соцков). 

Як стверджує  тренер важкоатлетів, майстер спорту міжнародного класу, чемпіон світу серед студентів Костянтин Соцков, цьогоріч не обійшлося й без приємних спортивних відкриттів. 

"Відкриттям року для нас став Володимир Чмих - юний важкоатлет з Турбова. Він завдяки своїй наполегливій праці, самовіддачі та цілеспрямованості виборов "бронзу" чемпіонату України серед спортсменів до 13 років. Покладаємо на Володимира нині великі надії. Також 12 грудня ми з моїм вихованцем Русланом Кожакіним відлітаємо на найголовніші цьогоріч змагання, які пройдуть в Ташкенті- тому тримаймо кулачки", - каже тренер  Костянтин Соцков. 

Крім цього, вінницька школа важкої атлетики плідно та результативно працює на Крижопільщині, в місті Городківка. Вихованці тренера Олександра Рябенького також наповнили скарбничку Вінниччини нагородами з всеукраїнських змагань. 

"Щиро вітаю наших чемпіонів з впевненими перемогами і дякую вам за віддачу і плідну роботу! Ви наша гордість і надія важкої атлетики  області! Вірю у вас - крокуймо разом до перемог, аби прославити нашу рідну Вінниччину!", - відзначив голова Федерації важкої атлетики у Вінницькій області Сергій Кармаліта. 

keyboard_arrow_up