ЖК "Барський" - ідеальний вибір для тих, хто шукає комфортне житло Вінниці (Новини компаній)

ЖК "Барський" - ідеальний вибір для тих, хто шукає комфортне житло  Вінниці (Новини компаній)

Однозначно, після початку повномасштабного вторгнення українці, затамувавши подих, думали що буде завтра і що потрібно робити далі. У той час багато залежало від нашої стійкості та наполегливості. Так є і зараз, адже ми боремось за вільне та щасливе майбутнє і важливо думати про нього вже зараз.

Перша проблема, яка виникла – це житло. Дехто втратив своє гніздечко, хтось змушений був його покинути, є ті, хто планував придбати власне помешкання, але відклав це до кращих часів. Практично з самого початку будівельники, з вірою у краще, відновили роботи та працюють заради того, щоб українці не відкладали свої мрії на «потім», адже всі зрозуміли цінність кожного моменту. Давно мріяли про власне житло у Вінниці? Хочете переїхати в інше місто та придбати квартиру, але не можете зробити вибір? Шукаєте найкращий варіант для того, щоб далі жити і працювати? Сьогодні спробуємо знайти таке рішення.

Зміст

Чому варто обрати Вінницю?

Безперечно, якщо згадуємо яке місто є найкомфортнішим, то на думку першою спадає Вінниця. Неодноразово вона ставала першою у рейтингу найбільш комфортних та безпечних міст для життя в Україні. Це практично серце країни, тому зручно дістатися у будь-яку точку. Також у Вінниці чудова освітня та медична сфери, розвинена транспортна інфраструктура, містяни та влада турбуються про екологічну безпеку та розвиток промисловості. А ще, як зазначають вінничани і сам забудівник: «Вінниця – найкраще місто в Україні!». Якщо вам захотілось це перевірити, то не зволікайте.

Незважаючи на вік та стать, чи ви молода родина з маленькими дітьми, чи подружжя золотого віку – важливим питанням у виборі житла є надійність, комфорт та розвинена інфраструктура. Це і є перевагою ЖК «Барський».

ЖК «Масив Барський» та мікрорайон, де він розташований

Перш за все, розповімо про мікрорайон. Знаходиться забудова на вул. Одеській, 4. Це доволі молодий, перспективний та зручний для проживання мікрорайон, один з найкращих у Вінницькій області, який швидко та інтенсивно розбудовується. Поруч, на відстані 20 та 50 метрів, є все, що потрібно для комфорту мешканців, зокрема: садочки, школи, магазини, аптеки, піцерії, торгові центри («Метро» та «Епіцентр», недалеко є ТЦ «Плаза Парк», в перспективі плануються ще). Район доволі затишний, близько і до центру міста, і до мікрорайону Вишенька. Відмінним є транспортне сполучення, оскільки до зупинок трамваю й маршруток близько 200 м. Також неподалік Західний автовокзал.

Матеріали, ціна і вигідні пропозиції

Забудовник пропонує житло з якісних матеріалів. Зокрема, цегляні будинки, утеплені мінеральною ватою. Ціна за квадратний метр – від 29 000 грн. У вартість житла входить піщано-цементна штукатурка стін, розведення електрики, двоконтурний газовий котел, радіатори, домофони та централізовані водопостачання й водовідведення. Ті, хто вже має досвід купівлі квартири, однозначно рекомендують шукати житло з можливим розтермінуванням. Забудівник «Барський» пропонує доволі тривале безвідсоткове розтермінування аби кожен, хто мріє про власне житло, проте не має повної суми, міг оплатити та придбати бажану квартиру. В комплексі наявні одно- та двокімнатні квартири від 34 до 73 м², а для того, щоб зберігати речі можна також придбати комору площею від 2 до 4 м². Їхня ціна від 10 000 грн за м².

Як «Барський» тримає будівельний фронт?

Іноді і в мирний час українці побоюються, що будуть проблеми із введенням в експлуатацію чи підключенням комунікацій. Про будівництво у воєнний час ми поспілкувались із представником забудівника паном Віталієм.

 – Те, що люди зараз виїжджають закордон і не купують житло в Україні – це, радше, стереотип. Хоча, звісно, кількість покупців менша, ніж до повномасштабного вторгнення. Щодо введення в експлуатацію: навіть зараз, у воєнний час, усі дозвільні документи є, земля в приватній власності, усі мережі вже підведені на ділянці, де безпосередньо будується масив.

Трішки цифр: у роботі задіяно більше 138 працівників, зараз в процесі будівництва близько 1280 квартир, уже 125600 м² багатоквартирних будинків здано в експлуатацію.

Кредо забудівника: «Щоб всі були задоволені своїм житлом!».

«Барський» подарував двокімнатні квартири захисникам України

З 24 лютого 2022 року забудівник Володимир Хоменко став ініціатором гарного проекту і за власним бажанням подарував 8 двокімнатних квартир захисникам України і їхнім родинам.

Не можемо не згадати про те, якою важливою для економіки країни є будівельна сфера, адже завдяки їй забезпечена роботою велика кількість людей також з багатьох дотичних галузей. Тому, безперечно, ті забудівники, які продовжують працювати та сплачувати податки є надійними захисниками  економічного та будівельного фронту.

Не відкладайте свої мрії та попіклуйтесь про майбутнє вже зараз. Дізнайтесь більше та отримайте детальну консультацію у відділі продажу ЖК «Масив Барський» за цими контактами:

Тел.: 0432 32 94 58097 023 31 30
Соцмережі:
Сайт:
barskii.vn.ua

Планування квартир:

Дозвільні документи

Реєстраційний номер ОНМ: № 166848
Дозвіл на будівництво ДАБ ВМР ІУ012211224494 від 28.12.21 р
Ліцензія ДАБІ України 2013050557 від 21.05.2018р.
Ліцензія НБУ № 43 від 11.10.2011 р.
Клас енергетичної ефективності «СС2»

keyboard_arrow_up