Купуй "Соки України" та допомагай армії. Гривню з кожного літру передаємо захисникам (блог "БФ Олега Гончарука”)

Купуй "Соки України" та допомагай армії. Гривню з кожного літру передаємо захисникам (блог "БФ Олега Гончарука”)

В той час, коли наша країна виборює свою незалежність,а наші мужні воїни боронять кожен сантиметр нашої землі, ніхто не в праві залишатися осторонь, адже Перемога починається з кожного з нас, тому ми усі маємо працювати та підтримувати наших захисників!

12 серпня 2022 року керівництво ТОВ “ЕКО-СФЕРА” (група компаній, що виробляють соки та напої, концентровані соки та пюре, бутильовану воду) заснувало “Благодійний фонд Олега Гончарука”. Благодійна організація, мета якої - допомагати нашим захисникам і захисницям, та тим, хто постраждав від війни в Україні.

Першочергово фонд забезпечує потреби військових, та надає допомогу постраждалим від бойових дій та ВПО.

ТОВ “ЕКО-СФЕРА” щотижнево частину прибутку відправляє на потреби фонду.

Для цього залучається фінансування з реалізації продукції, а саме - соки ТМ “Соки України”.

Окрім того, ТОВ “ЕКО-СФЕРА” систематично надає готову продукцію (соки та воду) військовим та відправляє в деокуповані міста та села по всій Україні.

Співвласник ТОВ “ЕКО-СФЕРА” та засновник благодійного фонду Олег Анатолійович Гончарук розповідає,- що в основі роботи компанії лежить стратегія, яка направлена на реалізацію благодійних проєктів. Тому що хто, як не бізнес повинен надавати допомогу нашим Захисникам.

Олег Гончарук запровадив ініціативу - “одна гривня з кожного літру соку на допомогу захисникам України та постраждалим від війни”

Відповідно - кожен споживач соків ТМ “Соки України” автоматично долучається до допомоги та робить свій вклад для перемоги! За період свого існування фонд надав допомоги на суму понад 2 мільйони 800 тисяч гривень.

8 грудня 2022 року за сприяння БО “Благодійний фонд Олега Гончарука” відбулося відкриття регіонального координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими – Консультаційний центр центрального регіону.

На сьогоднішній день, чимало українців торкнулося питання безвісти зниклих рідних у зв’язку з військовою агресією на території нашої країни. Сотні родин потребують психологічної та інформаційної підтримки, для того, щоб мати надію знову побачити своїх рідних.

Тож "Благодійний фонд Олега Гончарука", зробив вагомий благодійний внесок у розмірі понад 500 тисяч гривень на реалізацію цього проєкту в Україні

До надання допомоги фонд підходить обдумано та раціонально, завдання фонду - забезпечити першочергові потреби військових.

Свою діяльність фонд веде офіційно та прозоро.

Усі звіти про надану допомогу публікуються на сайті фонду: https://goncharukfoundation.org/

та у соцмережах:
Інстаграм - goncharukfoundation
Facebook - БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ОЛЕГА ГОНЧАРУКА

Підтримати фонд можна за реквізитами: UA 33 305 299 00000 26003006107695

Фонд запрошує до співпраці виробників своєї продукції. Розмістивши відповідний стікер на упаковці вашого товару ви можете долучитися до підтримки.

Як це працює?

Фонд бере на себе всі витрати по розробці та розміщенню стікеру. Частина коштів із вашої реалізованої продукції зі стікером перераховуються до фонду. Натомість, ви берете участь у прийнятті рішень щодо спрямування коштів, отриманих зі стікеру на вашій продукції.

 

keyboard_arrow_up