Купити тактичні штани: 5 основних моментів при виборі (Новини компаній)

Купити тактичні штани: 5 основних моментів при виборі (Новини компаній)

Тактичні штани – невід’ємний атрибут військової форми і вдала покупка для поціновувачів активного відпочинку. Ось чому перед купівлею так важливо ознайомитись із критеріями, за якими варто їх обирати. Основних усього п’ять. Готові запам’ятовувати?

Зручні та продумані тактичні штани – це вибір військових і альпіністів, рибалок і туристів, спортсменів і мисливців. Щоб купити тактичні штани, які задовольнять вас за якістю, зносостійкістю, комфортом і, зрештою, походженням бренду, варто замислитися над деякими деталями. Над якими саме?

Сезонність

Тактичні штани можуть бути зимовими та літніми, демісезонними та всесезонними. Все залежить від матеріалів, з яких відшивається виріб.

Демісезонні та літні тактичні штани є полегшеними виробами, у яких комфортно рухатися. Вони захищають від вітру та вологи, але не зможуть впоратися зі зниженням температури.

Всесезонні штани зазвичай використовуються при дещо вищих температурах, ніж зимові. Останні є найбільш вартісними, але саме вони можуть зберігати тепло за температури до -20°С.

Матеріал пошиття

Утеплювач, водовідштовхувальні та вітрозахисні властивості й навіть 5-секундна вогнетривкість – усе це говорить про технологічність і продуманість матеріалів та просочення, які використовуються для пошиття тактичних штанів. Йдеться про такі матеріали:

  • бавовна – натуральна, міцна, приємна на дотик і дихаюча, гіпоалергенна, ідеальна для літа;
  • rip-stop – міцний завдяки армованій нитці, не зминається, витримує дрібні порізи та пропали;
  • мембрана – багатошарова тканина, повітропроникна й водночас вологостійка;
  • канвас – зносостійкий завдяки переплетенню натуральних ниток (льону чи бавовни) зі спандексом.

Розташування кишень

Тактичні штани мають безліч кишень із застібками, липучками чи блискавками для надійного зберігання речей. При виборі моделі варто орієнтуватися на власні потреби та обирати той виріб, у якому розміщення кишень виявиться найбільш зручним і актуальним саме для вас.

Забарвлення

Цей критерій є важливим не тільки для маскування військовослужбовця, а й для того, щоб його тактичний одяг відповідав роду військ, у яких він служить.

Тактичні штани можуть бути однотонними чи камуфляжними. Найбільш затребувані нині – штани з пікселем.

Розмір

Незважаючи на липучки внизу та на поясі, тактичні штани варто обирати відповідно до свого розміру та за розмірною сіткою виробника. Військторг «Моментум» реалізує вироби, які пошиті досвідченими фахівцями за точними лекалами, тож вам буде досить легко визначитися з розміром ваших тактичних штанів.

Із приводу будь-яких інших особливостей вибору ви можете отримати детальну консультацію перед купівлею. Дзвоніть просто зараз!

keyboard_arrow_up