Конкурс дитячих малюнків "Моя Україна" до Дня захисту дітей завершено! Привітали переможців (партнерський проєкт)

Конкурс дитячих малюнків "Моя Україна" до Дня захисту дітей завершено! Привітали переможців (партнерський проєкт)
  • 19 червня завершився конкурс дитячих малюнків "Моя Україна", який був присвячений Дню захисту дітей 
  • 42 дитини взяли участь та поділилися своїми роботами з читачами сайту

День захисту дітей в Україні

Відзначається з метою підкреслення важливості захисту прав дітей, їхнього благополуччя та безпеки. Це свято спрямоване на підвищення уваги суспільства до проблем дитинства, боротьбу з насильством та зловживаннями щодо дітей, а також на підтримку дітей, які потребують допомоги та підтримки. День захисту дітей є важливим символом турботи про майбутнє покоління та нагадує про необхідність створення безпечного та сприятливого середовища для розвитку кожної дитини.

Щоб показати трішки турботи та дати можливість проявити свою творчість вінницьким дітям новинний сайт 20 хвилин та партнер Крафтова майстерня Tasty jar провели Конкурс дитячих малюнків "Моя Україна". Майже три тижні відбувалося голосування за кращі роботи.

Редакція сайту 20 хвилин вдячна партнеру  Крафтової майстерні Tasty jar  за підтримку та чудові подарунки переможцям.

Вітали переможців

Луцька Анастасія , переможниця конкурсу завітала до редакції сайту зі своєю картиною та вразила всіх техніками виконання - фарби та ліпнина. 

Софії Корнійчук , що зайняла друге місце, не вдалось приїхати до редакції за подарунком, тому вона зробила фото з малюнком та переданим подарунком. Дякуємо їй за участь та надіслане фото.

Олексій Мартинюк  - третій переможець теж завітав до редакції зі своїм малюком та отримав подарунок від  Крафтової майстерні Tasty jar

keyboard_arrow_up