Громада успіху 2022 (Новини компаній)

Громада успіху 2022 (Новини компаній)

Бажаєте зробити свою громаду успішною? Розпочніть вже в цьому році.

Вінницька ІТ-Академія оголошує конкурс для територіальних Громад по створенню осередків ІТ-освіти із гарантованим працевлаштуванням - Громада успіху. 

Щороку кількість спеціалістів в сфері ІТ зростає і, разом з тим, з’являються нові робочі місця від провідних компаній. Адже сфера ІТ найпопулярніша та найбільш приваблива для молоді, бо має великий перелік переваг. 

За словами директора Вінницької ІТ-Академії - Романа Мельника: “Основна мета даного проекту - створити для дітей, молоді та й усіх жителів сіл, селищ, містечок, невеликих міст можливості доступу до якісної ІТ-освіти і, що особливо важливо, із гарантованим працевлаштуванням”.

 Ми прагнемо розвивати громади у сфері інформаційних технологій і допомогти молоді отримати роботу в ІТ-сфері, залишаючись там, де вони народились і виросли, де їхні близькі і друзі.

 Громада успіху - створює перспективні можливості, як для самих молодих людей, так і для громад в яких вони проживають:

- реалізувати себе в найбільш сучасній сфері ІТ;

- працювати з будь-якої точки земної кулі на будь-яку міжнародну компанію; 

- заробляти гідні зарплати власним інтелектом, знаннями та вміннями;

- невпинний кар’єрний ріст, що означає постійний саморозвиток та зростання власного добробуту; 

- відсутність корупції та наповнення бюджету власних громад; 

- розширення світогляду та залучення передових практик з розвитку громад.

Тенденції в ІТ-сфері змінюються з неймовірною швидкістю. Наші викладачі-практики, які є діючими фахівцями в ІТ-сфері, йдуть в “ногу” з розвитком інформаційних технологій та володіють найактуальнішою інформацією. Вони передають свій досвід  студентам, спрямовують в правильному напрямку, готують і супроводжують до реального індустріального життя. 

В результаті минулорічного конкурсу було відібрано 30 громад з усієї України для створення ІТ-осередків і вже в десяти громадах (Новотроїцька, Білозерська, Зимнівська, Добровеличківська, Ружинська, Жмеринська, Березнегуватська, Вознесенська, Василівська, Степанківська) з 21 лютого перші групи розпочинають навчання.

Цьогорічний конкурсний відбір серед ОТГ з усієї України триватиме з 1 березня по 1 травня. В результаті якого будуть обрані нові громади, і матимуть можливість створити ІТ-осередок з гарантованим працевлаштуванням, за напрямками Програмування, Автоматизоване тестування, Ручне тестування, Веб-дизайн, Проєктний менеджмент та Школа Хакерів (для дітей від 6 до 16 років).

Тож, запрошуємо усі територіальні Громади, які хочуть розвинути свою молодь та своє місто/містечко, село/селище, створити сприятливі умови для розвитку дітей та молоді, прийняти участь у конкурсі по створенню осередків ІТ-освіти із гарантованим працевлаштуванням - Громада успіху.

Проект дасть можливість жителям громад отримати престижну професію гарантовано, гарно заробляти та працювати віддалено  в своїх громадах. І це буде вагомим поштовхом для розвитку самої Громади, де працездатна, прогресивна молодь розвиватиме і поповнюватиме бюджет своїх сіл і містечок.

Участь громад - безкоштовна, лише потрібно заповнити анкету:

https://forms.gle/fndi64XZdbTkm2RW6 

До спільної реалізації проекту запрошуємо долучитися також ІТ-компанії, організації, меценатів, підприємців - усіх не байдужих і зацікавлених в даній соціальній ініціативі!

Вінницька ІТ-Академія

Сайт: https://online.ita.in.ua/ 

Додаткова інформація за тел.: 067-431-74-24

Детальна інформація про конкурс на нашому YouTube-каналі:

keyboard_arrow_up