"Анастасія" зігріла зиму святом! (Новини компаній)

"Анастасія" зігріла зиму святом! (Новини компаній)

Святкування 5-річчя одного з кращих торговельно-розважальних центрів Вінниці було щедрим, веселим і запальним.

Зимові свята у Вінниці цього року почались зі святкування Дня народження добре відомого усім вінничанам і гостям міста, а для багатьох і найулюбленішого ТРЦ "Анастасія".
 
Від самого ранку 17 грудня п'ятиповерхова окраса Вінниці відкрила свої двері у передчутті дивовижного. І першими подих свята відчули маленькі вінничани. Адже для них того дня працювали веселі аніматори, були організовані різноманітні пізнавальні майстер-класи, працювала мальовнича фотозона, де можна було сфотографуватися на пам'ять.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Тим часом доросліші відвідувачі активно знайомилися з пропозиціями численних магазинів і закладів торговельного центру, у т.ч. боулінгу, більярдного клубу, косметичного салону, ресторану та манікюрного кабінету. Заслужений художник України Олександр Нікітюк малював на замовлення відвідувачів дружні шаржі та портрети. Заслужений діяч мистецтв України, фотограф Зорій Файн зробив чудові знімки найцікавіших моментів святкування.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Різноманітністю та насиченістю вирізнялася шоу-програма. Для вінничан співав неодноразовий лауреат всеукраїнських конкурсів та хіт-парадів, відомий співак Ігор Юрковський, а також найкращий фольклорний колектив Вінниччини "Дармограй". А пародія на мегапопулярного нині DZIDZIO змусила усіх забути про мороз - танцювали та підспівували від душі. Дехто навіть не вірив, що чує виступ пародиста, а не оригінального виконавця.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
 
І звісно ж, всі присутні чекали, коли ж ведучий оголосить імена переможців розіграшу цінних призів. Бо що ж це за свято без подарунків, а вони того дня були щедрими! У день свого народження "Анастасія" підготувала для своїх гостей численні сертифікати від партнерів центру на покупки та послуги, шампанське та інші сюрпризи. А коли оголосили ім'я людини, яка виграла головний приз - путівку в Карпати на двох осіб, та жінка вийшла на сцену, втираючи сльози радості. Таким глибоким було її хвилювання!
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Втім, це мабуть єдині сльози, які зблиснули на очах відвідувачів "Анастасії" того дня. Все інше - суцільна радість! А ще смакота. Бо наприкінці свята гостей чекав велетенський торт від ресторану "Анастасія". Кондитери обіцяли, що їх шедевр заважить на 50 кілограмів, але реальність перевершила найсміливіші припущення - гігантська тістова й кремова смакота вдалася у них вагою аж у 70 кілограмів. І звісно ж, такого казкового торта вистачило усім. Дехто навіть встиг добавки попросити!
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Зауважимо, що хоча святкування Дня народження "Анастасії" й завершилось, але ніколи не завершиться свято вдалого шопінгу та розваг у цьому торговельно-розважальному центрі. Там, як і завжди, раді усім відвідувачам та готові задовольнити найвибагливіші смаки та бажання.
 
Вас завжди чекають за адресою: ТРЦ "Анастасія", вул.Пирогова, 39.
#ТРЦ_Анастасія
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up